Irisy

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ๏ł_ภ๏ł, 4 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. To tak, jak grałem dzisiaj na 5-2 to zleciało się dosyć sporo alienów, i było ich tak dużo że mnie zniszczyli ale także moje irisy a miałem ich 8 jeden z nich miał na tyle szkód że się nie rozwalił, ale jeszcze tego dnia kupiłem na aukcji 1 irisa. A najgorsze jest to że miałem CPU które powinno drony naprawić jak się rozwale. Co zrobić?

2. No niestety ale nic nie da się zrobić. Drony zostały zniszczone ponieważ pomimo posiadania tego CPU naprawiającego, nie posiadałeś odpowiedniej ilości Uridium do ich naprawy (CPU samo z siebie nie naprawi drona jeżeli nie ma czym). Gdybyś utracił drony z powodu błędu pewnie zostałyby zwrócone po napisaniu do supportu jednakże w tym wypadku tak się nie stało.

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

3. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.