Jackpot

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Piotro, 8 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Piotro

Piotro User

Jestem nowicjuszem. Co to Jackpot i do czego służy euro ?

2. Generalnie Jackpot i euro to po prostu EURO JACKPOT, czyli jedno i to samo ;) Zbiera się ze skrzynek bonusowych do max 10 tysięcy. Co można z tym zrobić? Na dzień dzisiejszy już kompletnie nic. Kiedyś odbywały się bitwy JACKPOT, w których to można było wygrać sumę EURO jakie się uzbierało na swoim koncie, jednak za sprawą oszustw wycofano ten "event" i teraz można się jedynie jemu przyglądać :)
    W skrócie można je tylko zbierać i na nic go nie wydasz - służy jako ozdoba, wypychacz w bonus boxach.

pl12356 lubi to.
  3. Piotro

Piotro User

Serdeczne dzięki

4. Hej. Jeśli gram i latam zbieram bonusy wyskakują te euro np. 0,25 , 0,75 , 0,50 lub 1 euro uzbiore do 10 tysięcy euro to będę miał te 10 tysięcy w od BP czy już nie dadzą?
    Bo wiadomo kiedyś były Jackpot Arena i zrozumiem bitwa i wygrało się dostało się kilka hajs z Euro. A teraz jak się uzbierze 10 tysięcy to trzeba zgłosić do BP, że moje konto już ma pełne 10 tysięcy ? bo teraz ja nie wiem czy opłaca się czy nie i jak to ogóle działa?
    Dzięki za odpowiedź! :)

5. Kiedys dzialalo to tak ze tyle ile zebrales euro i wygrales euro arene to tyle dostaniesz na konto :) (Bankowe)

6. A zbieranie bonusy i będzie 10 tysięcy euro to dostane kase od BP ?

7. MOD_Moth

MOD_Moth User

Kiedyś były organizowane bitwy i to była główna nagroda.

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

8. kris0211.

kris0211. User

Nie. Musiałbyś wygrać JPA, tyle że JPA od dłuższego czasu nie ma :)

9. Nie dostaniesz bo JPA juz nie istnieje i jak mysle nie wroci dlatego zmienilem kolorek w slowie "Kiedys" :p

10. Dopóki nie usuną tytułu z osiągnięć, dopóty jest nadzieja. :p

11. =Aspazja=

=Aspazja= User

Pytanie,czy to się opłaca,jest nie na miejscu .Nie masz żadnego wpływu na to,co zbierzesz ze skrzynki bonusowej.Ja sama mam 10 k Jackpota od chyba 4 lat,i nadal często znajduję następne euro jp. w tychże boxach,ale oczywiście już mi ich nie dolicza.Wiele razy padła propozycja,żeby BP wprowadziło wymianę eu jp. na jakieś inne itemy,np E+,ale odzewu nie ma.
    Jak słusznie zauważył de^nekst^best jest to tylko zapychacz do boxów,niczemu nieprzydatny.

12. Ok. Masz rację ! Zlikwidowali Jackpot Arene ! Teraz tylko pozostanie pytanie: Skoro usunięto Jackpot to po co jest pokazane na mapie "Jackpot" i też zbieranie bonusy wyskakujące "Jackpot" jak wogóle już nie opłaca się zbierać i tracić nerwów! Masz rację! Sam obserwuje co się dzieje w grze! Naprawdę dzięki za udzielenie odpowiedzi!

Masz rację Aspazja ! Nie opłaca się latać i zbierać te bonusy związane z "Jackpot" jak będzie 10 tysięcy euro = nic nie da bo skoro usunięto "Jackpot Arene" wiadomo, że też bonusy usunęły tylko jak uzbierzesz te bonusy to pokazuje ile zbierałeś euro w Jackpot. A tak naprawdę nic nie daje ! Mieliście racje !

Mam 1349,76 euro przy zbieraniu boxów, jestem ciekaw jak kiedyś dojdzie do 10 tysięcy czy napewno dostane? Myśle, że nie dostane jak usunęli to wiadomo! :)

13. Jackpot do czego sluzy?
    1.Sluzy do zasmiecania boxow zeby byla mniejsza szansa na urke itd.
    2.Zeby gracze zadawali pytania :p

kris0211. lubi to.
  14. poland102

poland102 User

dziwne Aspazjo..ja mam całą sumkę też od kilku lat ale przez ten czas ani centa nie znalazłem

tu nie ma co myśleć..to "the end" jackpota
    a kwota nie była do wypaty jak się ją uzbierało tylko była nagrodą gdybyś przez przypadek wygrał bitwę jackpot...wtedy dostałbyś po kilku miesiącach kwotę którą uzbierałeś
    ps wypłata była pod kilkoma warunkami:
    po pierwsze jeśli nie anulowali bitwy:)
    po drugie jeśli przeszedłeś pozytywnie weryfikację BP tzn ty, rodzina i znajomi z dwa pokolenia wstecz:)

15. =Aspazja=

=Aspazja= User

Często zbieram boxy i nierzadko widzę punkty Jackpot.Najczęściej jednak kredyty i ammo LCB-10 .Mało jest obecnie URI ,znacznie mniej,niż jakiś czas temu.Mam około 0,5 mln zebranych boxów,widzę,jak zmienia się częstotliwość poszczególnych nagród.

16. Mam prawie milion zebranych i po zebraniu nie leciały Euroski :) Wiadomo że zamiast tego lecą kr i LCB-10 ale zawsze dla kogoś to będzie jakiś profit :) A co do uri/energi wiadomo że jest pożądane więc jest mniej w paczkach, a do tego przy dłuższym zbieraniu dochodzi chłodzenie skrzynek które sprawia że zbieramy coraz mniej :) Kiedyś spisywałem wyniki co godzinę i średnio 2-3k uri mniej wpadało co godzinę :p

17. ViperΔ

ViperΔ User

Ja mam 10k€ to jackpota i mi więcej już z boxów € nie wypada
    Jak masz 10k€ i wypada € do jackpota to radziłbym napisać do PT bo to jest chore

18. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Kiedy już nazbieramy maksymalną ilośc Jackpota, to już go nie dostaniemy w skrzynkach bonusowych.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

ViperΔ lubi to.

19. Możesz zrobić screena jak dostajesz jackpota oraz jego ogólny stan bieżący np. ze strony głównej ?

Ja także mam full uzbieranego i mnie również już nie dolicza.

20. Ghost_User

Ghost_User User

Przydatny. Jest po to, aby gracze zdobywali z boxów mniej Uri...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.