Jak dokładnie działa zbieracz na PECIE?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika PanMarcepan, 8 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam. Kupiłem sobie mechanizm zbierania 3 oraz kilka protokołów radarowych żeby PET w trakcie gdy ja zbijam alieny, zbierał mi skrzynki bonusowe. Wiem, że jego celem jest również zbieranie skrzynek cargo i to robi bez żadnych problemów, ale gdy moja ładownia jest pełna, to PET stoi w miejscu i czeka na objawienie, mimo, że skrzynka bonusowa jest tuż obok niego. Jest to poprawne działanie, czy jakiś błąd?

2. Też tak kiedyś miałem. DLatego polecam zbieranie boxów na mapach PvP 4-1 -> 4-3.

3. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Tak to od dawna działa...

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

4. Adalon

Adalon User

Tak to działa odkąd pamiętam - rozwiązaniem pośrednim jest automatyczne uszlachetnianie surowców.

5. Sam zbierz jednego boxa i pet powinien znowu zacząć zbierać,przynajmniej ja tak robię jak jest pełna ładownia.

6. Zauważyłem to, no cóż. Dzięki za rozwiązanie moich wątpliwości

7. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Skoro wyjaśnione, to zakluczamy:)

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

PanMarcepan lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.