Jak grać

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Pawlis, 7 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Pawlis

Pawlis User

Cześć
    Wróciłem do tej gry po 2 latach przerwy zaczynając gre na nowym koncie. Co i w jakiej kolejności kupować, gdzie farmić? Aktualnie mam leonka z 2 flaxami, 3lf3 5lf2, w generatorach nie grzebałem. Gram na globalu 1.

2. najlepiej bedzie tobie farmic na 1 gali. wedlug mnie to najlepiej oslony i lf3 a puzniej to sam bedziesz wiedzial co dokupic (napedy w komplecie za uryne)

3. najlepiej bedzie ci zaczac gre na innym koncie niz na tym zlomie :D i robic wrota grupowe , nawet do 12 tys uri w 10 min , ale to trzeba miec dobry statek . Glob 1 chyba bardzo wymagajacy serwer wiec bd ci ciezko sie przebic. pozdrawiam i zycze powodzenia

4. w 10 minut kolego to ty nawet oslon z falkona niezdejmiesz a co dopiero mowic o 12k ury:) nawet z bialka i kamykiem to niejest osiagalne solo . a grupa tymbardziej

5. powiem tyle, co ty wiesz o zabijaniu :D tym bardziej gdy falcon bije tylko z rakiet, to nawet x1 wystarczy i jest 5 k uri . Pozdrawiam i pograj jeszcze troche :)

6. Walter

Walter User

no właśnie co on wie o czerpaniu korzyści z bugów i błędów gry. Mi tylko szkoda uczciwych graczy. A firmy BP i takich cwaniaczków to nie bardzo.

7. sam zaczynałem na globalu z 4 miesiące temu i gdybym miał to zrobic raz jeszcze to tak:
    1 - znajdź sobie w miare dobry klan, który bedzie pomagał w misjach i w zdobyciu wypo
    2 - uzbieraj urkę i kup full najlepszych napędów
    3 - jak bedziesz miał full napędów i troche osłon wylicytuj vegę i lec na druga galę bic wieksze alieny z klanem oraz zbieraj surki i sprzedawaj by kupic lepsze wypo na handlu
    4 - możesz leciec w niewidce na mapkę z kubikami i zbierac tam surke po kubikach spokojnie zgarniesz 40kk kredytów dziennie wiec w miare szybko coś kupisz na handlu:)

8. Pawlis

Pawlis User

Dziękuję wszystkim za pomoc ;)

9. Skoro odpowiedzi padły to zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.