Opinie Jak naprawdę wygląda [·C★·]

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika CE_GWIAZDA_POLAKI, 26 sierpnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. To powinniśmy się wreszcie poznać ☺Do C* się nie piszesz,To jest szansa:p
    Przyjemnie może do połączenia serwerów ☺Generalnie jestem Za.Konto na pl2 i pl3 zakladałem na moment zaraz jak powstawały.Szybko można mieć coś do powiedzenia na mapach. Jednak wybrałem Pl1,bo nie było łatwo hehe. Teraz czas pokaże co z tego wyniknie...☺

Ostatnie edytowanie: 31 sierpnia 2018
  2. Adalon

Adalon User

Zapraszamy na TS - znajdziesz w opisie klanu bo tu na forum moderacja różnie się odnosi do podawania takich danych..
    Ja na TS będę dopiero w poniedziałek.

3. Jak w opisie ?to się usłyszymy i ile Hultaj z poczekalni się wydostanie a C*nie zmieni w całości firmy na Vru;)

4. Adalon

Adalon User

Jak na razie i tak mają wojnę na najbliższe 3 miesiące ;)
    Jeśli wejdziesz teraz na TS to Ci nadam registerki z telefonu bo jeszcze w pracy jestem :)

5. A ja lubie klan C* :)
    Są tacy odważni że zazwyczaj latają w grupach. A gdy już się ktoś zagubi samotny, to pięknie pęka :)
    Poza tym, motywują i zachęcają do gry.
    Jeśli o mnie chodzi, permamentna wojna, a tak dla zasady! :)

Cupak, gigamen oraz MetallicA lubią to.
  6. MetallicA

MetallicA User

klan bez kręgosłupa mieszanina wszystkich firm , nie wspomne o nielegalnych programach bo wszyscy wiedzą .

7. warrriat

warrriat User

Proszę kolego o wyjaśnienie lub rozbudowanie tezy. Jakich to programów używamy i czemu nas nie wykryli. Pytanie nie jest prowokacją. Pytam bo chcę znać Twoje zdanie na ten temat. I z góry mówię, to że ktoś zaznaczył Cię po empie czy złapał w niewidce nie jest programem. Statek można zaznaczyć w obu tych wypadkach wbrew temu co niektórzy mi pisali.

8. jazon161

jazon161 User

Ale bajki piszesz był są i będą.

9. Legenda

Legenda User

To tak jak było z wami jak był jeszcze klan PIKI :D Pozdrawiam.

10. MetallicA

MetallicA User

człowieku wszyscy wiedzą ze latacie na autonamierzaniu . i nie wciskaj kitu że tak nie jest bo za długo w tą gre gram, żeby nie poznawać takich rzeczy .

11. gigamen

gigamen User

Ja nie wiem czy ten temat to bait czy czyjeś autentyczne poglądy xD

12. Kazik0909

Kazik0909 User

Nie no spoko. Połowa waszych kont jezdzi na botach jak chce, 1/4 podkłada statki żeby każdy ma minusowe poważkę ostatnia 1/4 wykorzystuje bugi które powinny się zgłaszać a nie czerpać z nich przyjemność. Dziwicie się że nikt was nie lubi, ale sorry taka prawda. "Przynajmniej mamy zasady" - proszę mi powiedzieć jakie. Bo z wypowiedzi innych graczy jak i mojego doświadczenia widzę tylko i wyłącznie łamanie zasad.
    "Jesteście uczciwi" - Przepraszam, ale co??? Wy i uczciwość? Raczej by darkorbit zamknęli niż wy byście się tego słowa nauczyli. Bijecie swoich, flaxów którzy błagają czasami o pomoc a wy w zamian niszczycie ich, podkładacie pety i statki (wiem że mówie to poraz kolejny ale taka prawda) i wy czerpiecie przyjemność z tego że gnębicie graczy.
    "Mimo że wielu z was pewnie nas nienawidzi bo naginamy wszystkie możliwe regulaminy, zasady i normy do granic możliwości to tak naprawdę jesteśmy mili i pomocni, no oczywiście nie dla wszystkich, tylko dla znajomych z gry czy klanu" - Trochę wyjaśnione w poprzednich podpunktach. Jesteście mili??? Też kłamstwo. 1/4 waszego klanu jedzie po rodzicach gracza, samym graczu, bądź po jego koncie bo jest słaby a data założenia jakieś 2 tygodnie temu. Wy chyba tylko i wyłącznie szanujecie swoich bo na chacie tego "szacunku" nie widzę
    "Może i lubimy czasem komuś dopiec ale jest to nienawiść zwrotna, bo mimo że często po prostu gramy w naszą stronę leci masa gróźb, wyzwisk czy pomówień xD" - A dziwicie się że wami jadą jak chcą???. Wy nienawiść pokazujecie w każdy dostępny sposób jaki jest. Chat, PvP, Wrota (Chodzi mi o Hadesa), Zabierania dropu innym. Zabijania swoich bo chcecie dobić kubika który ma 200k.
    Ogólnie rzecz biorąc ten wasz klan jest śmieszny. Nie mogę się doczekać aż zbanują te wasze "konta". Naprawdę mi jest żal uczciwych graczy którzy tam są. Pozdrawiam

13. MetallicA

MetallicA User

co najgorsze ten śmieszny klan mieszańców daje wszystkim flaxom nawet z 10 lvl wojny tylko dla poważki . dlatego BP musi zlikwidować klany mieszane !!

_Miking_1[RU] lubi to.
  14. a mnie to akurat LOTTOOOOOOOOOO

gigamen lubi to.
  15. PapcioQ

PapcioQ User

Skoro temat Cię nie interesuje to, dlaczego zabierasz głos ?

16. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Szanowni Gracze,

Temat służy tylko i wyłącznie do trollingu, który według regulaminu forum jest zabroniony więc temat zamykam, a osoby udzielajace się w tym temacie zachęcam do zapoznania się z regulamin.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.