Pomoc techniczna Jak przenieść moje konto na unity - krok po kroku

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika Laser_Jet, 30 grudnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Laser_Jet

Laser_Jet User

ktoś coś podpowie czy ja tego tylko nie ogarniam ?

2. jazon161

jazon161 User

narazie 4 serwery przenieśli czekać

3. -dshh14-

-dshh14- User

Witajcie Kosmiczni Piloci!

Dziś rano uruchomiono nową wersję dla serwerów Unity (wersja 1.0.17). Oto, co zostało naprawione na serwerach Unity:
    Problemy z resetowaniem elementów Skylab — NAPRAWIONO
    Problem z różnicą czasu w rankingach w wydarzeniu zimowym — NAPRAWIONO
    Jak pobrać nową wersję?
    Aby pobrać najnowszą wersję klienta Unity, przejdź do „DarkorbitLauncher” w folderze Pobrane
    Kliknij dwukrotnie „DarkorbitLauncher” i poczekaj, aż pobieranie zostanie w pełni ukończone
    Kliknij dwukrotnie DarkorbitLauncher i kliknij „Start”
    Możesz też pobrać nową wersję klienta Unity tutaj: https://www.darkorbit.com/download.php

Wasza Ekipa Darkorbit

4. Laser_Jet

Laser_Jet User

5. kosoglos

kosoglos User

Juz są wszystkie serwery.
    Błędów dużo, ale skylab funkcjonuje :D

6. R4him

R4him User

a skad pobrac wersje do unity?

7. skylab nie funkcjonuje nadal 404

8. Krzysioo67

Krzysioo67 User

Witam
    Może ktoś pomoże bo nie ogarniam- jak wejść na polskie forum z UNITY, jest odnośnik na głównej stronie, ale to przed zalogowaniem do gry, po wejściu na forum nie jestem zalogowany, każe mi wejść po zalogowaniu do gry a tam nie widzę odnośnika do przejścia na Forum.

9. Sweet

Sweet User

dla czego wartosc predkosci spadl po aktualizacji. zlotka w napedach mam ponad 800k a predkosc statku spadla o 62

10. [(KamyK)]

[(KamyK)] User

Fajnie że w końcu przenieśli, tylko szkoda że grać się tam nie da. Same błędy na każdym kroku, a graficznie wygląda to jak z 2010 roku.

11. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

wejdź z pozycji przeglądarki

12. Cygan84

Cygan84 User

Nie przejmujcie się błędami. Kiedyś naprawią... Chyba :p

13. 500 fps xd przy protach na x6 spada masakrycznie xd jak to jest możliwe że ta gra zawsze ma problem z fps xd

14. grac sie nie da na tym unity tyle bledow to jak jakas wersja alfa tej gry masakra

15. w ogóle ta gra działa jak wielkie dziadostwo... scina przy przeskokach przy zamianie konf... przy ucieczkach totalnie nie wiem o co w tym chodzi a komp z podzespołami jest dobry..

16. Krzysioo67

Krzysioo67 User

Dzięki, tyle to wiem, przecież na razie to tylko tak jest możliwe, to no i jeszcze można przez starego klienta. Ale dodatkowe przelogowywanie się na Klienta lub przeglądarkę żeby być na bieżąco chociażby z najważniejszymi komunikatami odnośnie gry jest dość uciążliwe.
    Pozdrówka

17. kiedy to zostanie dopracowane na zicher ?? za 10 kolejnych lat ?

-dshh14- lubi to.