Pomoc techniczna Jak przenieść moje konto na unity - krok po kroku

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika Laser_Jet, 30 grudnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Łopatologiczna wersja skrócona:
    - pobierasz klienta unity ze strony głównej
    - klient spakowany jej RAR-em
    - tworzysz gdzieś na dysku katalog - DO-unity
    - do niego wrzucasz tego RAR-a, klikasz prawym i wyierasz "wypakuj tutaj"
    - pojawi się katalog "DarkOrbit_Version1.1.xx" - gdzie xx to wersja gry
    - w nim szukasz "DarkorbitLauncher" - to spatchuje grę do najnowszej wersji

.... jak już wszystko jest cacy to w tym katalogu odpalasz - DarkOrbit i logujesz się starymi passami

Dwie rzeczy - klient unity odpala się TYLKO z tego katalogu ... i druga - klient unity przy instalacji NIE TWORZY skrótu na pulpicie - klikając starą ikonę DO odpalasz starego klienta, więc jak chcesz odpalać skrótem na pulpicie to musisz go stworzyć ręcznie pamiętając że musi mieć inną nazwę niż po prostu DarkOrbit (pulpit -> stwórz -> nowy skrót -> zaznaczasz Darkorbit z katalogu który stworzyłeś na początku ..... u mnie przykładowo F:\Dark_Orbit_UNITY\DarkOrbit_Version1.1.49\DarkOrbit)

... a mówią że starzy boomerzy są na bakier z technologią :p

Ostatnie edytowanie: 18 czerwca 2025
    ATB i **Perun** lubią to.
  2. Stanleyek

Stanleyek User

Wiesz co, albo jestem ograniczony, albo za stary, nawet dzięki twoim wskazówką nie potrafię wejść na unity, pobierałem już kilka razy program i ciągle wracam na klienta, chyba nie dam rady. Z tego co się zorientowałem sporo tracę, szkoda. Tylko boję się że z każdym następnym eventem będzie coraz gorzej. Widzę że gracze na kliencie są bardziej dyskryminowani, nie wiem dlaczego tak jest. Piszesz że unity można pobrać ze strony głównej, ja znajduję tylko klienta, naprawdę robię co umie, ale jak na razie to jest za mało.

3. pobierz z forum i tyle

4. Stanleyek

Stanleyek User

THOR wielkie dzięki za podpowiedzi, po wielu próbach wielu perypetiach udało się, ciekawe jak się będzie grało.

.-T_H_O_R-. lubi to.