Jak się dostać na 2 gale?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ЯמЅίЅҬמ¥, 3 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam, jak się dostać na 2 gale? Grałem w DO na przełomie 2008-2009, a teraz powróciłem i zapomniałem, co więcej wygląd map się kolosalnie różni, wiem, że najpierw trzeba iść na 4-1, a potem gdzie? Chcę się dostać na 1-5 (mmo)

Jeszcze jedno, czy gala jest dalej tak jak kiedyś od 10 poziomu? Bo kiedyś tak było

2. Na ekranie gry masz taki kwadracik z trzema kulkami (?) Gwiezdny system. Wszystko masz tam napisane. Z 4-1 środek rzuca cie na 4-4. Zresztą jakbys nie kombinował...mapy MMO są w lewo. Czyli zawsze w lewo. :) A najlepeij kup ulepszone CPU skokowe i problem rozwiązany. 1-5 masz od 10. 4-5 masz od 10. 1-8 masz od 12.

ЯמЅίЅҬמ¥ lubi to.
  3. OK, thx jestem :D

Jeszcze jedno, jest tam jakas stacja kosmiczna zeby surowce sprzedac czy cos? czy tylko na 1-1

Ostatnie edytowanie: 3 maja 2015
  4. To chyba nie w to lewo poleciałeś. :D x-5 wrogie to 14 lvl.

ED. Na zdrowie. :)

Stacje masz na 1-8 ale musisz mieć 12 level. W innym wypadku musisz kupić PET-a i mechanizm handlowy. Innej opcji nie masz. ED. Sorki. Masz. Kupić 2 halę hangarową za 50 koła uri i postawić na 1-1 statek dowolny. Potem tylko po wylogowaniu zmieniasz halę i sprzedajesz. Powrót to samo.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 3 maja 2015
  5. Ok, dziekuje, to wszystko co chcialem wiedziec, mozna zamknac :p

6. Przeczytaj edit. :)

Ja co mogłem pomogłem. Chyba do zamknięcia.

7. Nawet nie mam 50k urki wiec to odpada, na iryski zbieram :D dziekuje za checi, zycze milego dzionku :)

8. MOD_Sebanov

MOD_Sebanov Guest

Na prośbę autora zamykam:)

Pozdrawiam
    MOD_Sebanov

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.