Jak składać wrota?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika poszukiwaczprzygody, 17 czerwca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Te wrota ostatnio strasznie ciężko zbudować, klikając po 1 i multi od razu z 80 części wydając 100k urki dobiłem tylko do 101. Jak Wy klikacie, że te wrota opłaca się składać?

EDIT: zapomniałęm doać chodfzi o zetę, a teraz wydałem kolejne 10k uri klikając po 1 lub 5 i tylko 1 część i to bez multi wpadła...

Ostatnie edytowanie: 17 czerwca 2018
  2. gigamen

gigamen User

Zeta? Chyba do 101. części klika się po 100 (z multi) a potem po 10, ale nie jestem na 100% pewien.

3. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

Szanowny graczu,
    Napisz dokładnie o które wrota Ci chodzi, żebyśmy mogli udzielić precyzyjnej odpowiedzi.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

4. EndikSW

EndikSW User

Ja klikam po 5 i dobrze idzie

5. MOD_MIKUS

Drogi graczu,
    Osobiście do 80 części klikałem po 100 energii, a potem po 5 do końca ;) jeżeli nie będą Ci sie wrota dobrze składać to możesz od 70 klikać po 5. Multiplikatory zawsze klikałem pomiędzy 4-5, nie czekałem na całkowite zapełnienie.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

6. Dało to tyle, że za kolejne 10k uri całe 0 (ZERO) części. Chyba nie opłaca się wrót składać jaksa podwójne nagrody...

7. W moim przypadku jak przestają wpadać części to odświeżam stronę i zwykle pomaga

8. to ja się podłącze do tematu i zapytam ile wychodzi średnio uridium na zete przy maksymalnych zniżkach to jest rabat itp. ?
    W 100 tyś się zmieszczę?

9. MOD_MIKUS

Szanowny graczu,
    Jest to wartość między 80000 a 120000 uridium.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

10. shadow731

shadow731 User

Mnie wychodzi ok 1500 klików

11. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Brak aktywności,
    Zamykam
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu: