Jak szybko zdobyć uri?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika -Deesh-, 1 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Deesh-

-Deesh- User

Mam pytanie, posiadam starą fe, full havo, drony troche ulepszone i zaczynam je ulepszac. I moje pytanie brzmi jak szybko zdobyć uridium, może szybko to nie ale chodzi mi o to by spędzić nawet dzień w grze i mieć 50k uri. Jak dlamnie najlepszym sposobem to jest puszczanie kamyka w szalonych ale w nastepnych dniach ma tego nie być więc czekam na propozycje. Każdą propozycję spróbuje i napisze ile jestem na + itp..

2. -Deesh-, sposobów na zdobycie uridium nie wyliczysz nawet na palcach obu rąk, gdyż ile graczy, tyle możliwości. Niestety, ty sam musisz zobaczyć, która opcja jest dla ciebie najbardziej korzystna.

Miss.Klaudia

3. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Na Twoim etapie biłbym alieny na 1-5 ;) Te duże lotki z amunicji, a małe padają na 1 kamyka jeśli masz mechanizm na 3 poziomie ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

4. Cóż 50k za dzień to trochę duża suma, jeżeli piszemy o Twoim wyposażeniu, chyba że jesteś w stanie poświęcić te 5 godzin latania każdego dnia.. na Twoim miejscu czekałbym na różnego typu eventy, wtedy można najwięcej urki zarobić, a tak to zależy co komu pasuje, jedni wolą kubiki solo inni bić DK, jeszcze inni boksy, albo małe alienki na mapach x-4. Uzbieraj trochę urki i zaczekaj na event przy zniżce w GG, jak masz premium i rabat to klikasz przez cały dzień we wrota ABG i po komplecie jesteś ok 50k uri do przodu :)

5. -Deesh-

-Deesh- User

Szalone mają być 7 przez 3 godziny zarobie około 100k ;)
    @Up Czekam na podwojne wtedy robie gamme i zete. (ammo i cdd i klucze)
    Jakieś inne propozycje? Narazie widze same narzekanie na to jakie mam wypo :eek:

6. Chłopie na co Ty liczysz? Że ktoś nagle da Ci jakiś magiczny środek jak wyciągać 50k uri/h w normalny dzień? W takim razie proszę bardzo: wyciągnij kartę kredytową i zapraszam do działu "płatności". Każdy zaproponował Ci swoją wersję gry, ale sądząc po Twoim wyposażeniu masz już nieco doświadczenia w grze i chyba sam na jego podstawie powinieneś wyciągnąć wnioski? Co jest dla Ciebie najbardziej optymalne. Jestem tego samego zdania co:

7. 50k urki na dzien jest do zrobienia bez problemu. Wiekszym problemem jest to, czy ktos gra z premka/podwajaczem-czyli czy wydaje pieniadze w gre. Duzo graczy nie kupuje premki lub podwajacza i chca zarabiac tysiace uridium.

Jesli posiadasz podwajacz to na mapac 4-1 4-2 4-3 zbieraj boxy recznie i z petem. Bedziesz mial uridium, energie i amunicje.
    Natomiast jesli masz premium i kamyka 3 to polecam ubrac aegisa i leciec na kubiki. Jak nie dasz rady sam to z kims najlepiej.
    Jak nie chcesz bic kubikow masz jeszcze inne mozliwosci:
    -leciec na kryski na X-7
    -leciec na 4-5 i bic Boss DK, jest ich tam pod dostatkiem, rowniez inne alieny tzw "smieci" po kilku kamykach urke ci daja.
    -jesli masz dwoch znajomych co maja w miare konta polecam 3 osobowe wrota LOW, kilka LOW'ow i masz 50k urki.
    -5 osobowa grupa aegisow z kamykami, lecicie na piraty, jeden leci i zbiera piarty po drodze, jak juz ma spora ilosc to leci do grupy i puszczacie kamyka

Tylko pamietaj ze gdy robicie LOW nie dzialaja kamyki, dlatego najlepiej leciec w 3 karetki na lowa(slabsi gracze moga miec problem z falconem)
    Na piratach pamietaj aby "stac na jednym graczu" czyli naciskacie na grupie "polec tam" i na jakiegos gracza sie zlatujecie po to, aby gdy przyleci statek z piratami to musi naleciec na was, inaczej alieny nie ustwia sie w kolo i nie popekaja od kamyka. Tylko ze piraty dosc duzo bija dlatego trzeba miec duzo oslon i kamyki :)

Wszystko jest do ogarniecia jesli chodzi o urke i kredki :) Trzeba miec czas i checi.

Osobiscie polecam LOW gdy kubiki sa zajete. Moj najwiekszy dzienny zarobek na LOW to niecale 200 tys urki :)

8. -Deesh-

-Deesh- User

Wczoraj w 2 godziny zarobiłem 60k uri ;) szalone + premka

obemaniak lubi to.
  9. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.