Jak szybkozdobędę kredyty

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika BiSZkoPt, 25 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BiSZkoPt

BiSZkoPt User

Mam 2 goliathy z paroma designami jak komuś potrzeba jakie to podam mam 2 flaxy CPU lab autonaprawa skokowy z 10 kuponami i powielacz ładowni, CPU maskujące i teleport na x1( ze staru) mam 9m kredek i 2 uroki skylab kolektory lvl 11 rafinerie 7 prom dur 6 promer 4 seprom levele. Wysyłam codziennie 1-2 razy promerium i sprzedaje za 1m za 2500 szt. Chciałbym zebrać z 200-300k na spearheada na aukcji (chyba że polecacie zbierać urke albo kredki na aega czy citadela. Spróbujcie wejść na mój profil tu podam może link.

http://pl2.darkorbit.bigpoint.com/p/BFQAZ-Lpuy3/?lang=pl

2. Rozumiem, że ''kręci Cię'' statek, ale gra nie na tym polega, aby mieć, np. spearheada, czy aegisa. Sam musisz wiedzieć, co chcesz. Spearhead jest dobry do zbierania boxów oraz palladium - szybki, niezawodny statek. Aegis jest dobry do bicia większych alienów (czyli takich jak np. kubiki, aby zregenerować hp i osłony). Mimo wszystko najszybciej zajmuj się wyposażeniem. Każda LF3 Ci się przyda oraz nabij sobie do 6 flaxów - bez irysów. Również B02 i full speed powinien Ciebie interesować. Najszybciej zbieraj kredyty robiąc misje zwykłe, czyli te które odblokowujesz po wbiciu danego poziomu pilota. Istnieje coś takiego jak misja epicka. Przypada praktycznie jedna na poziom. Znajduje się ona w spisie misji >tutaj<. Oczywiście również przydadzą Ci się obecne misje specjalne oraz skylab. Rozwijaj skylab, bo to dla Ciebie na razie jest podstawą do zrobienia dobrego wyposażenia.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

3. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.