Jak to w końcu jest z punktami wpływu...

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika krmtb, 23 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krmtb

krmtb User

W nowym FAQ nt. walki o wpływy:
    https://board-pl.darkorbit.com//threads/faq-walka-o-wplywy.51263/#post-832207
    W dwóch kolejnych postach mamy dwie tabelki z punktacją - w jednej jest za wygranie TDM/kontroli sektora 50,000 punktów, a w drugiej jest 30 i 45 punktów.
    Która punktacja jest prawdziwa?
    Rzecz jasna mam nadzieję, że ta z 30 i 45 pkt, gdyż przy 50k za kontrolę sektora event "walka o wpływy" zamienia się w "walka o kontrolę sektora".. no ale znając BP nigdy nie wiadomo...

2. Prawdziwa punktacja jest podana w najnowszym poście. Co więcej na samym początku tego posta jak byk napisano: Dodatki i zmiany - styczeń 2015, ponowna edycja:p

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

3. krmtb

krmtb User

Niejasno to wytłumaczone, ale jak przeczytałem 2 razy to zrozumiałem o co chyba w domyśle miało chodzić :rolleyes:
    Mozna zamknąć.

4. MOD_Bedril

MOD_Bedril Guest

Zatem kłódka.

Pozdrawiam
    MOD_Bedril

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.