Jak "w tych czasach" zarobić kredyty?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika 1DarkSimon1, 13 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Siemka, jest tutaj dużo takich tematów, ale w większości piszą ludzie, którzy mają inną sytuacje niż ja. Po kilku latach wróciłem do DO i nawet mam jeszcze swoje stare konto 16 lvl, tzw. starą Full Elite.

Czyli oczywiście statek goliath, 30 LF3 i 1 LF4, 8 irysów, 15 BO2, 11PP rozdane i PET na 6 lvl.

Kiedyś zarabiałem bijąc dk i kubikony z kolegami, ale teraz są dodane jakieś nowe mapy itd. itp. Jak teraz najlepiej zarabiać kredyty?

Z góry dzięki za pomoc :)

huzaro lubi to.
  2. TM_Robson

TM_Robson Guest

Skylab. Jeśli dobrze rozwiniesz sporo dziennie z niego będziesz miał. Bij tak jak wcześniej także te alienki i wykonuj misje.

Pozdrawiam
    MOD_Robson

3. TimyFQL

TimyFQL User

I absolutna podstawa - dobij PET'a na 8lvl (polecam kończyć misje z aktywowanym - najszybsza metoda) i kup mecha handlowego lvl 3. Jak już dobijesz te 500k poważki (polecam zety, 200k z jednej), to kredki lecą bardzo szerokim strumieniem (za jeden transport złotka na golca dostaniesz prawie 4kk). No a potem to co wybierzesz: dk, bdk, uberki, kuby w grupie. Nawet udk dasz bez większego wysiłku, jeśli potrafisz obchodzić się z alienami i bazą na 4-5 :)P), przy czym tu będzie ci potrzebny klan (zabezpieczenie przed przejmowaniem żylet).

4. Skylab mam rozbudowany, wszystko na 20 lvl. Ale wysyłanie 3000 promerium trwa prawie 6h, da się to jakoś skrócić bez wydawania uri?

5. ooMarloo

ooMarloo User

Jak kupisz premium to czas sie skróci o polowe:p
    Wtedy na 24h mozna wyslac 24k zlota. to ponad 31kk jak masz peta handlowego

6. Kupujesz premke i 1k surek wysyła się w 1h, a masz dodatkowe 500 miejsca w ładowni więc 4k (z powiekszaczem ładowni) a przesyła się 4h ;) możesz jeszcze kupić dron handlowy, niewidkę i zbieracza dla peta-> lecisz na 5-3 i jak ktos bije batka, to wskakujesz w niewidke przy nim, odpalasz zbieracza na pecie, wlączasz dron handlowy (stoisz w miejscu ciągle i sprzedajesz) i kredki lecą. Najlepiej wtedy wyłączyć autouszlachetnianie surowców bo będzie leciał xenomit na promerium

7. A bez kupowania premki? :p

8. Bez premki to ten sposob o ktorym Lemegton napisal dotyczacy niewidki, peta, mapy 5-3 i battleraya. W godzine zarobisz tyle ile za 20k zlotka czyli 40h czekania

kris0211. lubi to.
  9. Wbiłem 8 lvl peta i mam ponad 50k uridium. Bardziej opłaca się kupić kamikaze 3 czy handlowy 3? Oczywiście premke bd mieć.

10. MetallicA

MetallicA User

moim zdaniem kami 3 jak dla mnie bardziej potrzebne ,kami 3 przyda ci sie nie tylko na mapach ale również we wrotach

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.