jak zacząć grę ?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika PawelRzandzi, 15 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Siema ! jak zacząć grę na nowym serwie bo na pl mi się znudziło za na początku kupie irysa i lenovo wylicytuje .
    Co dalej kupować i gdzie na to zarabiać ?

2. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Najlepiej na początku robić misje ;) Za nie jest mało uridium ale jak już je zrobisz to uzbiera Ci sie spora suma, któą możesz już inwestować ;) Na początku kupować generatory napędu, a potem lasery lf3 i osłony . Co do irysów opłaca się kupić pierwsze 2 za uridium, a resztę za kredyty ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

3. Zumir

Zumir User

A ja proponuje wylicytować leonka,uzbierać full generatorów speeda,kupić za uri 4 irki i uzupełniać lf3,bo2 nie kupuj,samo zacznie ze skrzynek wypadać

4. dzięki . I jeszcze czy kupować BO i lf-3 na zmianę czy najpierw full lf-3 lub full BO? I czy kupować co 10 000 uri czy nazbierać np 40 000 uri i wtedy kupić ?

5. Donatan

Donatan User

powodzenia ile trzeba by dogonić koksów.
    lf-3 b0-2 ,8 irys,apis,35 lf-4,ulpeszenia na 16,havo,herki.36pp lub wiecej,formacje dronów

6. Kupuj najpierw lf3 tak do 15 za urkę. Jak będziesz miał full napędów to licytujesz lf3 po osiągnięciu 15 i do tego na zmianę B02 do ok. 26. Reszta wypadnie z kluczy ze składania zet. A i kupuj od razu - no chyba, że event jakiś to poczekaj na promocje.

7. Zacznij zbierać ze skrzynek bonusowych to naprawdę wylecą Ci urki zaraz albo 1h - około 1500 uridium. Ja tak mam i musze wytrzymać te grę ale już sporo kupiłem LF-3 mam full i Goliath dałem za 10.000 kredyty i wygrałem. A obecnie teraz zbieram urki na drony iris. Ja dalej zbieram urki. :) Więc warto zrobić. Musisz wytrzymać początek a potem już lepiej. :) Pozdrawiam

KiloSera lubi to.
  8. na mapach pvp można zarobić ponad 5000 uri bez peta ale to strasznie nudne i musi być mało ludzi . golca nie wygram za 10000 bo gram na eu1 . a to że początek najgorszy to chyba wie każdy z DO

9. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Na Global Europa 1 jest o każdej godzinie sporo ludzi na mapach pvp także od radzałbym zbieranie skrzynek bonusowych. Na początku proponuje wygrać statek Leonov i robić misje na 1 gali aż do 10 poziomu . Pózniej zmienić statek na goliata i lecieć na 2 galę . W między czasie budować Skylab oraz zbierać surowce z alienów i sprzedawać. Dodam ze na int1 strasznie wysokie ceny na aukcji ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

10. MOD a właśnie chciałem spytać czy warto grać na Global Europa 1 bo gram na polski serwerach i już mi się znudził. :( Wole dużo ludzi tam gra i fajna atmosfera :) proszę odpowiedz!

11. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Jeśli lubisz wyzwania to warto ale pamiętaj, że jest o wiele trudniej niż na polskich serverach ;) Musisz uzbroić się w duża ilośc czasu oraz cierpliwości ;) Najlepiej jakbyś znalazł klan z TS, bo na czacie nikt Ci nie pomoże ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

12. No wiem :D ale spróbuje tam zacząć gre :) a jak myślisz firma która ?

13. No . To wiadomo że tam trudniej bo kilka serwerów europejskich . Ja tyle zarobiłem na skandynawi gdzie jest ok 20 graczy w danym momęcie

14. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.