Jak zarabiać dużo uri i kredek z takim wyposażeniem?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika [dark1500], 11 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. [dark1500]

[dark1500] User

Moje wyposażenie to:
    -Golec
    -14 lf3, reszta lf2
    -7 osłon bo2, reszta a03
    -10 generatorów prędkości 7900, reszta 6900
    -2 irysy, reszta flaxy
    Na czym zarabiać dużo uri i kredek?

2. BA_Matroz

BA_Matroz User

Szczerze mówiąc z twoim wyposażeniem nie wylatywałbym z 1 gali chyba, że masz kolegów którzy by pomogli Ci z mocniejszymi alienami ponieważ bijąc samemu alieny z 2 gali wyszedłbyś z kredytami na minus. Uridium możesz zarabiać na alienach bijąc wszystko co się rusza i robiąc misje a kredyty ze skylabu.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

3. mozesz klepac lordakium. w miare szybko padaja i na nich dasz rade dorobic sie kredek i urki ale bedziesz potrzebowal dosc duzo czasu by nazbierac swoj okreslony limit urki i kredek ( znajac zycie to planujesz w setkach tysiecy urki a kredek w setkach milionow), a jak niechce sie tobie ich klepac to polecam zmiane statku na leonka i klepac co popadnie na 1 gali

4. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Podstawa to Skylab na 20 ;) Z Niego masz kredyty, a co do uridium to bicie Lordakium na x-5 ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

5. -Deesh-

-Deesh- User

1.Nie rozumiem po co rozbudowywać skylab do 20, ja polecam do 12/13 wtedy masz promerium i mozliwosc trzymania 5000 sepromu (tyle wymaga najwięcej Profil Pilota).
    2. Bicie lordakium to zły pomysł, hp prawie tyle co krystallon a nagroda dwa razy mniejsza.
    Ja polecam bić wszystko na I gali, do tego misje a zwłaszcza specjalne eventowe :)

6. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

1. Im wyższy lvl Skylabu tym szybciej i w większych ilościach produkuję się . Są gracze, którzy mają większą ładownośc na statku niż te 5 tys, o których wspomniałeś ;)
    2. To niech próbuję krystalony bić. Wystarczy umieć kręcić Alieny i jest się w Niebie ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

7. Każdy ma swój sposób gry. Co do bicia alienów - w obecnej chwili bicie dk jest możliwe pod warunkiem dobrego kręcenia. Jeżeli nie umiesz kręcić tych alienków to na razie bij matki (lordakium). A i przede wszystkim full speed, najlepsze napędy do zrobienia na aukcji ;)

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

8. nie tylko dobre kręcenie się można sobie pomóc na początku przy zbijaniu osłony używać SAR-01 do hst

9. Rakietki SAR, które są dobre do zbijania i regeneracji osłonki moim zdaniem są tutaj zbędne. Czemu? Przecież jak się umie kręcić to osłonka się naprawi, a do tego cena tych rakietek jest nie opłaca w porównaniu do ECO-10. Lepiej bić dk, czy lordakium używając tych rakietek, ale bez przesady, bo też one kosztują ;)

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

10. przy twojej rozbudowie skylaba to uwierz mi max 1h bicia alienow na 1 gali nawet jak ma skylab na max to nic niedaje na godzinne bicie, ale wtedy moze zawsze przestawic sie na zlotko gdzie rozbudowany skylab DAJE wiecej zlotka niz sepromu. a pomyslales tez nad tym ze pilocistrzelaja z sepromu? i tewoja tajektoria sepromu nic nieda bo dziennie nienadazy skylab tyle wyprodukowac bys mial na PP i na podsypke amunisji

11. infex1122

infex1122 User

Z Twoim wyposażeniem można się w kubiki wpinać, o ile Cię nie ubiją na 2 strzały :D

12. prophesore

prophesore User

A ja proponuję bicie Streunerów na 3-8 o ile masz już taki level by tam dolecieć. Ubijesz kilka i po napełnieniu ładowni od razu lecisz sprzedać surowce - bez żadnego przerabiania.

13. Najlepszy sposób na zarobek to niewidka i zbieranie surków spod kubika i protek. Wtedy bardzo szybko masz kredyty bez żadnego wysiłku.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

14. [dark1500]

[dark1500] User

Dziękuje wszystkim za odpowiedzi, popróbuje każdej po trochu ;)

15. BA_Matroz

BA_Matroz User

To ja w takim razie temat zamykam :)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.