Jak zginęło 1000 Flaxów?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Ghost_User, 26 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kris0211.

kris0211. User

957. Tak bardzo chciał paść jako 1000 Flax, że zrobił to za wcześnie.

CADD i gigamen lubią to.
  2. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

958. wsadził na trzecią konfigurację nowe lasery, tak z trudem wyprodukowane z kamyczków w montowni. wyskoczył rozwalić pierwszą lepszą/z brzegu stację bojową wrogiej firmy/klanu. tak przełączał konfigurację w poszukiwaniu tej 3 konfigi, że uszło z niego życie. szczątki flaksa do tej pory orbitują stację bojową.

3. Ghost_User

Ghost_User User

Pierwotnie myślałem o "1000 sposobów na śmierć w DarkOrbit", ale np. "Jak zginęło top 1000?" też mogłoby być. Od was to zależy.

959. Zbudował sobie nowy silnik - zamontował go tyłem.

gigamen lubi to.
  4. gigamen

gigamen User

Chyba najdrastyczniejsza śmierć tutaj:eek:

960. Korzystał z MobilnegoKomunikatoraMiędzygalaktycznego na stacji benzynowej

5. Ghost_User

Ghost_User User

Możliwe.

961. Zabił innego flaxa, ale zostało mu mało HP. Dobiła go Lordakia.

6. CADD

CADD User

962. Zachował się jak owca w stadzie i poleciał za innymi flaksami na wrogie x-5.
    .
    .
    .
    nie do przewidzenia co stało się później nie?

I 963- ten dostał bana za szerzenie zbyt brutalnych treści na forum i czacie

7. kris0211.

kris0211. User

964. Na wieść o zmianach umiejętności zabił się Pryzmatem Osłony.

8. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

965. włączył w pecie lokalizator wrogów, zlokalizował sam siebie, po czym zestrzelił się wiz-xem na oczach generała własnej firmy.

9. kris0211.

kris0211. User

966. Przypadkowo ulepszył moduł transportowy. Dostał bana.

10. CADD

CADD User

Ooo czemu sam nie wpadłem na nic ze skylabu :(.
    Nadrabiam:
    967. Zobaczył rachunek za prąd za użytkowanie skylabu... nie był w stanie spłacić

11. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

968. wsadził łeb do kolektora słonecznego - zanim pojął bezmiar swej głupoty, spalił się ze wstydu.

gigamen lubi to.
  12. kris0211.

kris0211. User

969. Szmuglował czarnorynkowy indoktrynol u piratów. Złapał go admin.

13. CADD

CADD User

I nie tylko wstydu:D
    970. Ostatni zapis z czarnej skrzynki z komunikacji "ja w ten głupi sześcian nie strzele? Potrzymaj mi P.E.Ta..."

14. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

971. mimo łagodnego wyglądu pet jednak nie dał się potrzymać. wyrwał się, a z nim najważniejsza tętnica pośladkowo-kolanowa, przez co opuściły flaksa życiodajne soki.

CADD lubi to.
  15. kris0211.

kris0211. User

972. Szukał Cubikida. Pomylił go z Cubikonem.

16. Ghost_User

Ghost_User User

Kiedyś napisałem podobny post (coś w stylu "Jego ostatnie słowa to : "JA tego nie ubije?!"") :)

973. Miał wadliwe działo laserowe. Zamiast je zdemontować jak każdy normalny człowiek, flax zalepił jego lufę taśmą klejącą. Działo wybuchło podczas strzelania.

Ostatnie edytowanie: 28 września 2017
  17. kris0211.

kris0211. User

974. Kupił 100 kluczy pirackich. Dostał same śmieci.

18. ViperΔ

ViperΔ User

975. Dostał zawału serca jak pojawiło się 10 statków z niewidki i zaczęło go bić

19. CADD

CADD User

976. Nasz flax był jedynym który się nie dowiedział o projekcie wystrzelenia pierwszej brzozy w kosmos. Nadrobil to jednak szybko...może nawet za szybko

D.A.R.E.K i gigamen lubią to.
  20. Ghost_User

Ghost_User User

977. Chciał przetestować swój nowy statek. Kiedy zorientował się, że nie okrąży tej asteroidy, było już za późno.

Ostatnie edytowanie: 28 września 2017
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.