Jaka konfa i w co dalej inwestować

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Probl3m, 17 sierpnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Probl3m

Probl3m User

Witam chciałem się was zapytać , doradzić na temat jaka konfiguracje pod PVP i PVE jest dobra ? Plus jak dalej rozwijać konto
    Posiadam
    22 lv konta
    36 laserów prometheus
    24 z nich ulepszonych na 12 lv
    Reszta na 1 lv
    Drony 16 lv apis zeus również
    17BO3
    14 na 12 lv
    1 na 9lv
    2 na 6 lv
    Wszystkie formacje dronów
    Skylab na full

2. Jeżeli szukasz porady na forum,mając tak wyposażone konto to znaczy że je dostałeś lub kupiłeś.Należy się ban permanentny.To jest niezgodne z regulaminem ! Powodzenia...

Zosiaczek i morison911 lubią to.
  3. morison911

morison911 User

Zgadzam się z tobą, osoba która ma konto na 22 lvl i takie wyposażenie nie szukała by takich odpowiedzi na forum a raczej powinna pomagać innym i zapewne ma już dużo doświadczenia jak grać jeśli oczywiście doszła do tego sama.

rrr-roger500-rrr lubi to.
  4. Probl3m

Probl3m User

Radzę sobie dobrze dlatego też mam dobrze rozwinięte konto , jednak postanowiłem napisać tutaj w celu doradzenia , forum jest odpowiednim miejscem żebym mógł poradzić się osób które są wyżej niż ja.Jad ludzki nie zna granic :(

5. Zosiaczek

Zosiaczek User

jo fajna retoryka z tym jadem. lepiej tryskać jadem czy być oszustem?

6. Mam dopiero 25 lvl na serwie PL.Nie mam odpowiednich kompetencji żeby doradzać podobnym do Ciebie z cały szacunkiem.Nie czuję,że sam zapracowałeś na to co masz i tyle. :p (...)

7. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

mogami
    2.16. Handel kontami

Zabronione jest oferowanie kont na forum. Handel kontami jest zabroniony w Ogólnych Warunkach Handlowych. Firma Bigpoint nie ponosi odpowiedzialności za straty związane ze sprzedażą, kupnem czy zamianą kont.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS