Jaką przeglądarkę używać

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ***Victor***, 24 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. To mnie oszukuja dawaj 30 Mb a moze mam 1 Mb :(

2. ja gram na 3D i uzywam maxthon a fps w granichach 40-60 nonstop :D
    jedynie przy wiekszych akcjach spada ponizej 30 fps ale no jak 50 statków tłucze baze to jest małe zmaieszanie :p
    no i przy szalonych kubikach jestem zmuszony zejsc z najwyzeszej mozliwej grafiki do sredniej bo tnie troszke :cool:

3. uzywam chroma i smiga mi orbita bez zadnego zazalenia w poruwnaniu do foxa czy innych przegladarek gdzie mialem zacinki i lagi takie ze przez portal niemoglem skoczyc po minucie gry

4. FireFox najnowsza wersja.
    Polecam również NAJNOWSZY flash, zaktualizować sterowniki karty graficznej. Możesz użyć do tego GeForce Experience na GeForce 9500 GT działa doskonale i mi się fajnie gra na 3D ale na 2D mam full użycie procesora
    A procek mam 2x 2,5Ghz a na 3D jak wszystko wyłączę to nawet nie dochodzi do 40% :D

5. Ja używam chroma, bardzo mało lagow choć przez neta często mam mało fps, ale to nie przeszkadza mi. Działa o wiele lepiej niż firefox

6. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.