Jaki serwer jest najbardziej "przyjazny" dla nowych graczy?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Cordian, 27 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Cordian

Cordian User

Witam! Chcę zacząć grac na nowym serwerze, i moje pytanie brzmi na którym serwerze będzie najłatwiej mi zacząć nową grę? Nie chodzi mi tylko o serwery polskie, ale ogólnie (ale jednocześnie nie chcę jakiegoś Amerykańskiego, żeby mieć ping 1000 :p). Nie chcę np. robić konta na GE 5, gdzie Mordona spokojnie nie ubiję bo ktoś obok pod niewidką siedzi. Ale też nie chcę zrobić konta na np. Skandynawskim 2, gdzie ciężko jest kogokolwiek spotkać w ogóle poza bazą. Po prostu chcę jakiś w miarę spokojny serwer, gdzie nie ma zbyt dużego tłoku na mapach i UFE, którzy bija ludzi co 5 minut temu konto założyli. Znacie i moglibyście polecić mi jakiś taki serwer?

2. Sauron

Sauron User

Na pl3 są spoko ludzie i jest spokojnie ale często Server się zawiesza i lagi są do bólu

Ostatnio edytowane przez moderatora: 28 grudnia 2014
  3. Powiem Ci jaki jest najbardziej nieprzyjemny serwer, poprzez który możesz zrzucić kompa z balkonu. PL3:)

kris0211. lubi to.
  4. PL3 jest najlepszy , najmniej lagów , wszystko jest dopracowane, CM jest przyjazne graczom i środowisku.

Pozdrawiam !

5. Dokładnie tak :>

6. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

na GE3 jest wg. mnie idealnie. Graczy jest ilość umiarkowana :D (czyt. na kubikach jest najczęściej około 3 -5 osób, ale dk można znależć bez problemów) ale koniecznie na mmo, bo będąc z innej firmy nawet UFE nie zbierze np. 10 palladium bo go mmo zatłucze ;) zazwyczaj jest spokojnie, czasami jakieś wylociki robią. atmosfera raczej przyjazna, często pomagają początkującym graczom. Jednym słowem nic, tylko grać, lagów też nie ma ;)

7. Andromeda5

Andromeda5 User

No ja bym się bardzo mocno zastanowił czy aby na pewno zacząć grać w DO.
    Poczytaj dokładnie forum, a znajdziesz wiele informacji o wielkich nie prawidłowościach u tego Producenta Gry.
    Na PL3 może i są fajni ludzie ale serwer zdycha od kilku miesięcy i nikt nic z tym nie robi, wieczne błędy w grze, bardzo "przyjazna" Ekipa Obsługująca Grę: jak napiszesz lub powiesz za dużo prawdy to ban leci na konto.
    Tak można by dalej, ale po co ? Na dzień dzisiejszy na pewno nie warto zaczynać gry w żaden z tytułu ze znakiem BP.
    Pamiętaj: poświęcony czas i pieniądze będą stracone bezpowrotnie. :(

kris0211. lubi to.
  8. Temat nie aktywny.

Zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Skipper0pl

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.