Jaki serwer wybrać?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ♫ALIΞN♫®, 23 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witajcie drodzy użytkownicy forum. Jako że gra na praktycznie martwym pl2 mnie już nie bawi, zwracam się z pytaniem na jakim serwerze najlepiej zacząć grę od nowa.

2. hryncu

hryncu User

To zależy jakie rzeczy bierzesz pod uwagę. Np czy wrogowie niszczą początkowych graczy, czy są gracze którzy bez oporu atakują swoich, czy jest na serwerze praca zespołowa, lub czy jest dużo polaków. I wiele wiele innych. Napisz czego byś wymagał od serwera to może ktoś się zgłosi, który serwer jest najbliższy Twojemu opisowi. Ja osobiście polecam europejski glob 2.

♫ALIΞN♫® lubi to.
  3. No cóż chodzi mi o serwer na którym jest w miarę sporo graczy i można łatwo znaleźć kompanów do gry.

4. polecam global europa1. jest sporo graczy w tym polakow. ceny do tej pory utrzymuja sie dosc wysoko wiec niepredko dorobisz sie starej fulki. powinienes znalesc rzyczliwych graczy co pomoga nabic troche expa i mobkow. niema takiego serwera gdzie swoj swojego niebuje

5. Graj na R-zone. Sporo graczy, "swoi" nie mogą Cię bić, a nawet często pomagają :):cool:

6. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Brak aktywności,
    Zamykam
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.