Jaki serwer

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Golden08, 25 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Golden08

Golden08 User

Siema jaki serwer według was warto wybrać do gry ??

Chodzi mi o to by było sporo graczy, żeby można było z kim się lać:) ale żeby też nie było od groma "wykoksowanych"

2. Ja zwiedziłem PL1, PL2, PL3. Na pl1 i pl2 ostatni raz gralem ze 2-3 lata temu ;) ale zawsze najlepiej wspominałem pl3 i dlatego na nowym koncie też tu gram :)

3. Najlepszym serwerem według mnie jest pl3

4. Pl3 4 ever ;D

5. Witam,
    mój brat gra na PL2, kiedyś sam tam grałem i w ogóle było tam fajnie :). Klan, w którym byłem już się rozpadł, no ale na firmie VRU zabawa była przednia. Dużo osób chętnych do pomocy też, by się znalazło. Jak masz ts to możesz bardzo szybko się rozwinąć, wbić 12 lvl i bić z lepszymi graczami dk, matki, uberki, czy kubiki i wtedy urka i kredki same wpadają, a exp... expem się nie martw, bo z misji wypadnie oraz z aktywności. Naprawa statku nic nie kosztuje na golcu (naprawa w bazie), czy innymi statkami, to urka idzie na ''czysto'' :).

Zaś na PL3 masz powaloną dyplomacje, klany lepsze zazwyczaj mają wrogów i nie dla każdego jest palladium, czy piraty, bo ubijają.

Na twoim miejscu jak chcesz to wybieraj PL2 :)

6. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.