Jakie konfy na statek

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika JoyEn12, 18 lutego 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. JoyEn12

JoyEn12 User

Nie widziałem takie tematu a przynajmniej nie potrafiłem znaleźć. A więc jaka pierwsza konfa a jaka druga. Chodzi mi tu o takie dosyć uniwersalne konfy do bicia Alienow ale też graczy o ile to się nie różni.

2. majkiski13

majkiski13 User

pytanie stare jak ta gra:D

najlepiej metoda prob i bledow,
    1 do bicia i 2 dojazdowka ;)

Ostatnie edytowanie: 18 lutego 2020
  3. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

Drogi graczu,
    Najlepszą konfiguracją do bicia alienów jest tzw. "czołg" czyli full osłony na statku, a w dronach same lasery. Konfiguracja szybka jest nieco bardziej skomplikowana do ułożenia i zależy głównie od Twojego stylu gry jak i wyposażenia. Jeśli Twoje wyposażenie nie jest zbyt mocne to najlepszym rozwiazaniem będzie konfiguracja ucieczkowa - na statku napędy, w dronach osłony. Jeśli masz lepsze wyposażenie to tak jak wspomniał mój przedmówca - metoda prób i błędów.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.