Jakie wrota?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Killeя, 17 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Killeя

Killeя User

Witam, mam do Was pytanko, a mianowicie, Mam juz full havocow i herkow wszystkie dostępne designy, jakie wrota opłaca mi się najbardziej składać? alfe,bete,gamme, czy możne kuripera? w sumie tylko te 4 wrota mnie interesują. Nie wiem jaka jest szansa wypadania uridium z kupiera. Czekam na Waszą pomoc. Pozdrawiam!

2. Killeя najważniejsze czego brakuje w Twoim temacie to wyposażenie, a dokładniej apis i zeus, LF4 i co chcesz robić. Jeżeli nie masz apisa i zeusa (oczywiście ja pisze o wszystkim, ale z pewnością masz) to zajmij się wrotami, gdzie są klucze jak zety, a gdy nie posiadasz full LF4 to wykonuj epsilony lub jeśli chcesz koronkę, czy saturna to rób wszystkie i składaj kronosa. Alfa, beta, czy gamma są dobre zarówno jak dla rangi, tak samo jak i dla białki, zaś kuiper to Twoja szansa na zdobycie jakiegoś dobrego designu. Szansa wypadania uridium / designów wynosi 50%.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

3. Witam to może ja się troszeczkę wypowiem mianowicie co do tych designów z kuipera zrobiłem ich 12 podrząd i zero dresu i żadne 200tys urki mi nie wpadło tak że koledze co pisał wyżej zakładając że ma full lf4 i full dres polecam po kolei wrota robić tak żeby składać kronosa

Poprawiłem błąd nazwy wrót kuipera. Źle był napisany
    Pozdrawiam
    MOD_zizin_pl

Ostatnio edytowane przez moderatora: 17 marca 2016
  4. To już zależy jakie kto ma szczęście ponieważ niektórym osobom desing wypadają po pierwszych 2 wrotach kuipera a czasem jest tak że nawet po 15 nie wypada nic

5. Alfa.Star

Alfa.Star User

konto ktore ma wszyatko na ful robi abg dla bialki :) na premce rabatowce i promocji na klikanie wrota same na siebie zarabiaja :)

6. MOD_JD

MOD_JD User

Spełniając wszystkie powyższe wymagania ostatno na abg zarobiłem ok 250k urki na plus :)

Pozdrawiam
    MOD_JD

7. Alfa.Star

Alfa.Star User

wlasnie o tym mowie nie trzeba "leciec dozbierac" tylko klika sie urke z wrot a za wrota znowu i jeszcze zostaje :)

8. To odrazu takie pytako, jak skladacie abg za uri to po ile klikacie, żeby nie być stratnym?

9. Alfa.Star

Alfa.Star User

mi najladniej wchodzi jak klikam po 10 :) niektorym sie nie chce bo duzo klikania to klikaja po 100 ale to roznie bywa raz wyjdze taniej raz drozej ale jak juz wczesniej pisalem jak jest przecena + rabatowka i prema to wrota same na siebie zarabiaja tylko siedzisz i robisz po kilka kompletow :)

10. A da sie mieć np 5 alf czy jest limit do 2?

11. BA_Matroz

BA_Matroz User

Można mieć jedynie 2 takie same wrota złożone (jedne na bazie, drugie w galaxy gates do postawienia) :)

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Ostatnie edytowanie: 26 maja 2016
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.