jakie wrota...

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika PŁONER*PL, 8 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. PŁONER*PL

PŁONER*PL User

moje kółeczka nad ranga wyglądają tak:

OxO
    OOx

gdzie "x" oznacza brak kółeczka :D jakie wrota mi brakuja do koronki? :D

2. kris0211.

kris0211. User

Gamma i Delta jeśli dobrze pamiętam. A koronka jest za Kronosa. Be niego będziesz mieć po prostu wszystkie kółka :)

3. PŁONER*PL

PŁONER*PL User

kurcze.. myslalem ze gamme robilem... nie mam drugiego i szostego kółka.. a kronosie to wiem ze koronka :)

4. -gustaf-

-gustaf- User

Przeciez wystarczy sprawdzic w galaxy gates w kronosie co ci brakuje.

ShatteredHeaven lubi to.
  5. -majuha-

-majuha- User

Alfa (pierwsze kolko)
    Beta (drugie kolko)
    Gamma (trzecie)
    Epsilon (czwarte)
    Delta (piate)
    Zeta (szoste)
    Kronos (korona)
    Lambda, Kappa, Hades (tytul)

6. PŁONER*PL

PŁONER*PL User

racja :D :D nie pomyslalem o tym, stary a głupi... nie mam gammy i delty ;)
    nie mam gammy i delty więc ten twoj opis lekko zle opisany :) drugie kółko to gamma a szóste delta :)

7. Zależy od której strony spojrzeć, kolega z góry napisał w kolejności od lewej do prawej najpierw dolny rząd, a potem górny i z tej perspektywy ma rację. Delta to środkowe kółko w górnym rzędzie - jestem pewien, bo tylko jej nie mam. Natomiast dolny rządek to ABG.

8. PŁONER*PL

PŁONER*PL User

no niechaj będzie :) ważne ze sie dowiedziałem :) dzieki wszystkim za pomoc !! można zamykać :)

9. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Kłódeczka.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.