Jest sens wracać?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Zientula, 8 czerwca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Zientula

Zientula User

Hej. Nie było mnie ponad pół roku w grze i mam pytanka:
    1. Czy w końcu zrobili coś z multiklanami?
    2. Czy tartarusa spowolnili w końcu?

To są podstawy do dalszej gry. Po prostu nie przepadam za tartarusem a w multiklanach jest nudno.

Jeśli nic się nie zmieniło to przepraszam że zawracam głowę i zajrzę do was innym razem. Nie śpieszy mi się z powrotem są przecież też i inne gry.

2. Multiklany są wciąż, a przynajmniej na serwerze, na którym gram, czyli PL 2. Odnośnie Tartarusa to nie wiem, gdyż nie korzystam i nie jestem w temacie, ale wiem, że zbalansowali działanie formacji dronów.

Zientula lubi to.
  3. Zientula

Zientula User

Fajnie to może spearheada wzmocnili bo cos o tym zapowiadali. Ale i tak multiklany odpadają. Dzięki krych za szybką odpowiedz i do zobaczenia może w grudniu. O ile wróci rywalizacja oczywiście. :D

Miłej gry. ;)

p.s. Można zamknąć a nawet spalić dowody że tu jeszcze zaglądam :D

4. ViperΔ

ViperΔ User

Spowolnili tartarusa przecież

5. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

@Zientula
    2.5. Rozmiary czcionek
    Rozmiarem czcionki obowiązującym użytkowników jest domyślny rozmiar “4”. Wybranie innego rozmiaru czcionki utrudnia innym użytkownikom czytanie postu.

Tym razem zastosuję ostrzeżenie. Na przyszłość proszę przestrzegać regulaminu forum. Temat oczywiście zamykam, bo taka jest Twoja wola:rolleyes:

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.