♪★Jσнииунαя∂ѕтуℓє★♪

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ♪★Jσнииунαя∂ѕтуℓє★♪, 6 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Oympic

Oympic User

No oczywiście :D

2. no tylko że ja nie wiem jak robić efekty jak dobrze wstawić wokal i jak zrobić własny wokal i zbytnio na to czasu nie mam :p
    więc nie jestem pewny że kimś zostanę z tego względu że np w moim środowisku nikt nie lubi tego stylu muzycznego :p

a przy okazji witam wszystkich :D

3. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

No praktyka czyni mistrza :D, z czasem nauczysz się wszystkich funkcji, a wtedy kto wie ;), może spodoba się komuś w internecie i Cię wypromuje :D

4. Oympic

Oympic User

Jak zostaniesz gwiazdą to pozdrowisz społeczność forum w telewizji ?:D

5. no tak lecz ja i tak nie wiem czy bym miał nowe pomysły na melodie większość wymyślam brzdękając na telefonie (w sumie mam talent jedynie do melodii jednak niekiedy przesadzam np z basem lub jest za mało sampli a melodia jest zbytnio powtarzalna i takie tam inne :p )
    no jasne :D (ale marne szanse bym kimś wo gule został :D )

6. Oympic

Oympic User

Wszystko jest możliwe :D

7. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

No jeżeli potrafisz wymyślić fajną melodię to już połowa sukcesu, reszta to już tylko szczegóły techniczne, które można dopracować ;)

8. a mam takie małe pytanko (nie chce mi się zakładać nowego tematu )
    mam kilka pomysłów na co zbierać urkę jednak nie wiem który mi się najbardziej opłaca
    mianowicie czy zbierać wszystko i robić kappy (mam aktualnie 1 herka na 6 kapp ) czy też zbierać na spectrum-a a może nałogowo zbierać na zielone scynecki a może jeszcze ulepszać moje 18 lf4 na 16 (narazie tylko 1 na 11 lvl) lub jakieś inne propozycje

ps. drony ulepszone posiadam juz 3 dresiki do golca (sentinel,venom,diminisher)i full havok

hehe no będę musiał poszukać na różnych forach co i jak z tymi rzeczami których jeszcze nie potrafię zrobić i może coś zrobię nowego nad czym poświęcę więcej niż 1 dzień :)

Ostatnie edytowanie: 8 grudnia 2013
  9. Oympic

Oympic User

Ja bym ulepszył LF4. Designy po 250tysięcy nie są warte zakupu wg. mnie gdyż można równie dobrze walczyć enforcerem. A ulepszenie LF4 da efekty :) Każdy poziom daje tyle samo więc nie ulepszaj każdej po kolei na 16poziom tylko podnieś pierw wszystkie na drugi, potem na trzeci i tak dalej aż dojdziesz do 16 :p (to tylko moja opinia)

10. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Jeżeli drony już poulepszane to można robić kappy, a ulepszać lf4 podczas zniżki raz na jakiś czas :). Co do kupowania spectruma to w sumie chyba lepiej z tym poczekać, może trafi się w skrzyneczkach, natomiast jeżeli chodzi o skrzyneczki to najlepiej otwierać jedynie podczas podwójnej szansy na lf4 ;), a co do pytania to wcale nie trzeba zakładać nowego tematu wystarczy napisać posta w tym miejscu: >W co dalej inwestować? - pisz tutaj< :)

Pozdrawiam
    MOD_Drizzt

11. nałogowy lajkowiczu moich postów ( *νιρєя* )
    napisz coś a nie tylko lajkujesz :D

12. hyhyhy ja Ciebie śledze xD

13. z tego co tu wyczytałem chyba zdecyduje się składać kappy aby dobić + 2 lf4 i zaczne nałogowo ulepszać te lf4 :D

14. Zbieraj na design, a potem laduj wszystko w kappy. Na samym końcu ulepszaj lasery jak bedziesz mieć już full. Takie jest moje zdanie :)

15. to teraz to już nie wiem co robić :D

16. Słuchaj rad przyjaciela :rolleyes:

17. Oympic

Oympic User

Przynajmniej w liczbie LF4 będzie dwójka z przodu :D

18. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Ulepszanie lf4 daje w rzeczywistości bardzo mało, więc przede wszystkim liczy się ich ilość, a nie poziom ;), przykładowo 36 lf4 na 1 poziomie bije z bazy(nie licząc wszystkich bonusów z pp, designów, dronów itp.) 7200, żeby bić tyle samo na 34 lf4 musiałbyś ulepszyć wszystkie do 16 poziomu, więc chyba łatwiej dostać 2 lf4 niż ulepszyć 34 do 16 poziomu :p

19. teraz kolejne pytanie na czym najlepiej zarabiać uridium nie mając dużo czasu znaczy krótko a porządnie ?
    ps. gdy cubiki zajęte a dk można łatwo ukraść

20. sezamek

sezamek User

Hmm. Nie mając dużo czasu, a porządnie.
    To ja bym sie wybrał na bitki i boxy pozbierał. ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.