♪★Jσнииунαя∂ѕтуℓє★♪

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ♪★Jσнииунαя∂ѕтуℓє★♪, 6 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

a poulepszane są? :D

2. to po wakacjach ^^ może jak sie uda dozbierać to będzie odrazu 35 lf4 na 16 i 30 osłonek na 16 no może 25 :)

*νιρєя* lubi to.
  3. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Ambitne plany :D

4. no jakieś trzeba mieć ^^

*νιρєя* lubi to.
  5. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Nie trzeba, spontanicznie też można :D

6. w sumie tak ale plany zawsze lepsze są od spontanicznego grania :)

*νιρєя* lubi to.
  7. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Ja tam zawsze wolałem grać bez planów :p

8. ale wiesz takie planowanie ma swoje zalety np możesz dzięki dobremu zaplanowaniu szybko rozwinąć swoje konto :p

*νιρєя* lubi to.
  9. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Ja tam rozwijam bez planowania i nie jest źle :p

10. no niby tak ale mogło by być lepiej :p(zawsze tak jest, niezależnie czy jesteś zadowolony z tego co masz czy nie ^^)

*νιρєя* lubi to.
  11. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Ja tam nie potrzebuję super statku, żeby dobrze się bawić wystarczy to co mam. ;)

12. ale wiesz zawsze z lepszym statkiem lepsza zabawa ^^ chociaż na moim to tylko rsb kupić x2 na dmg i osłonki i jest zabawa nawet niezła :)

*νιρєя* lubi to.
  13. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Nie tylko statek się liczy, umiejętności też mają jakieś znaczenie. ;)

14. może i umiejętności tak ale np. golec 8 irków i full lf3 vs golec 10 dronów full lf4 to nieważne jakie tamten pierwszy miałby umiejętności to nie ruszy gracza z full lf4 chyba że ten co ma full lf4 kompletnie nie wie jak sie bić :p

*νιρєя* lubi to.
  15. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Zawsze może go z zaskoczenia :D

16. no niby tak np przy cubiku ale i czasem bywa że taki gracz jeszcze dobije cubika i cb atakującego :p

*νιρєя* lubi to.
  17. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Ja tak robię jak mnie przy kubiku ktoś atakuje :D

18. mi często taki manewr nie wychodzi bo bije cubika na golcu z x2 bez sabu więc troszku mało hp zostaje (jestem takim łatwym kąskiem dla partyzantów z niewidek ^^ )

*νιρєя* lubi to.
  19. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Jak się na rombie bije z x2 golcem to zawsze zostaje cała druga konfa do obrony ;)

20. Oympic

Oympic User

Witam znów=)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.