♪★Jσнииунαя∂ѕтуℓє★♪

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ♪★Jσнииунαя∂ѕтуℓє★♪, 6 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. no dobra ale gdzie mam zgłosić robienie mnie w bambuko ?

*νιρєя* lubi to.
  2. Witam po urlopie. Mam nadzieję, że regulamin już zna na pamięć ;).
    Pisząc do Pomocy Technicznej kontynuujemy korespondencję poprzez pocztę e-mail dopóki sprawa nie zostanie do końca wyjaśniona. My moderatorzy nic nie możemy zrobić w tej sprawie. Po to właśnie są tickety i dział skarg :). Pisząc skargę na danego Moderatora (nie ważne czy czatu czy forum) jest ona rozpatrywana przez ich przełożonych.

I nie łobuzować mi już ;)

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

3. Oympic

Oympic User

Hura :p

4. no ale ja dalej nie rozumie za co tego bana dostałem niech mi to ktoś wreście wytłumaczy :( nawet W dziale skargi tl mnie olał :/

a co do mnie to ja chyba sie przenosze na GA1 :D bo na pl2 mało ludzi :D

*νιρєя* lubi to.
  5. A ja widzę, że w dziale skarg została udzielona odpowiedź. To co napisałeś zostało źle skojarzone i stąd blokada czatu. To, że Ty i Twoi znajomi wiedzieli, że chodzi o aliena nie znaczy, że wszyscy i zostało to odebrane tak, a nie inaczej.
    Na GA czy GE? I warto zaczynać od nowa? To musisz mieć wiele cierpliwości :rolleyes:.

6. GA 1
    za 25 mln urki na start to aż tyle tej cierpliwości nie musze mieć wstawie na yt film jak wydaje :D
    (przy okazji zmieniłem sygnaturę teraz jak się kliknie na opis konta na pl2 to pokazuje profil pilota a jak się kliknie na youtube to przenośni na mój kanał na którym jak narazie nie ma nic z darkorbit :p)

a co do tej sprawy to tl mógłby mi odpowiedzieć o co chodzi skoro ja sam nie wiem ale ok było minęło. miło by było gdyby mi odrazu powiedział że jakieś dziwne znaczenie jest tego zwrotu w sumie dalej nie wiem o co chodzi :p

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~​
    to ja odświeże mój temacik bo chyba o mnie zapomniano :D
    a przy okazji chciałbym sie pochwalić nową muzyką którą dziś zrobiłem w fl studio :D

https://soundcloud.com/jonatan-piecek/i-have-no-idea-on-the-title
    (soundcloud)~

To ja, byś nie myślał, że nie zaglądam połączyłam posty ;)
    Używamy opcji "edytuj" post, by nie pisać jednego pod drugim.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

ale ja chciałem odświeżyć bo nikogo nie było :p

Pozdrawiam
    GRACZ_Johnny :D

Ostatnie edytowanie: 9 lipca 2014
    *νιρєя* lubi to.
  7. Czarny

Czarny User

Graty Johny widze nowa ranga ;)

A i tak a marginesie bo nie daje mi to spokoju o co mogło mu chodzić na czacie gry jak nie o nazwe aliana tak trudno to skojarzyć :eek: rozwala mnie inteligencja i kojarzenie faktów niektórych cm oczywiście bez urazy bo nie o to chodzi sam kiedyś dostałem bana na 30 dni bo cm zinterpretował moje słowa jako obraze skierowana do niego napisałem tu cytuje " juz dośc dziś tych desperadosów " i dostałem bana od CM Dsperados a nawet nie wiedziałem ze jest taki cm ;) Więc polecam troche zdrowego rozsądku bo to niby glupota ale czatu na 30 dni nie ma i to jest chore

Ostatnie edytowanie: 9 lipca 2014
  8. a thx :) tylko nie wiem ile sie utrzyma :(

*νιρєя* lubi to.
  9. Czarny

Czarny User

Dasz rade a następnie wymienisz na nową :)

10. hehe tylko nie wiem bo ja jescze ten miesiąc gram na tym koncie tak więcej a niedługo robie konto na global ameryce ale tam na start 25 mln urki, myślisz że starczy na sfe ? :D

*νιρєя* lubi to.
  11. Czarny

Czarny User

Na sfe napewno nie jesli od 0

12. od 0 czyli mówisz że nie starczy ?

*νιρєя* lubi to.
  13. Czarny

Czarny User

Sam pomysl ile same ulepszenia 4 i oslon do tego drony jeszcze musisz 4 uzbierać apis i zeus no i oczywiscie czerwone niebieskie tu nigdy nie wiadomo + reszta śmieci

14. ale w sumie dobry poczatek bedzie :) i chyba dóżo za to zrobie klucze bym zbierał tylko na evencie na zeusa a jak bym zrobił stara fe to odrazu sie biore za havoki i myśle że jakoś w miesiąc zrobie w miare dobre konto a jedynie tam konto robie bo na pl2 nie ma prawie z kim sie bić (mało ludzi ) a tam jak troszke latałem to prawie na każdej mapie pełno (no na 2-2 nie było nikogo :p )

*νιρєя* lubi to.
  15. Czarny

Czarny User

Coś w tym jest

16. 1. więc tak na ulepszenia 45 lf4 - okolice 3.285.875
    2. 25 bo2 ulepszenie - okolice 1.824.375
    3. 1000 kluczy na 1 event z zeusem to 1.050.000 z czego + - będzie 10 lf4 nie jest pewne ale tyle sie spodziewam ) i z 15 czesci do apisa i z 10 do zeusa
    ogólnie mam zamiar kupić z 5 tyś kluczy to wyjdzie 5.025.000 i liczac okolicze 33 zet myśle że w mniejszej ilości sie wyrobie to będzie 825 kluczy
    4. kupno dronów (bez apisa i zeusa) to wydatek 452.900 (apis zeus postaram sie uzbierać z skrzynek na evencie na zeusa i skrzynki tylko będe zbierał na evencie na zeusa)
    5. ulepszenie 10 dronów 729.750
    6. 25 bo2 175.000
    7. 25 lf3 175.000
    8. pet 35.000 i mech kamikadze 35.000
    9. goliatch 56.000
    10. formacje dronów wydaje mi sie że nie są na poczatek aż tak konieczne
    wyjdzie 11.793.900 urki licze na rabacie i premium, reszta czyli z 11.206.100
    na zety 28 i kappy 28 (można jescze dodać nagrody z nich ale nie chce mi sie juz tego liczyć ogólnie mniejwięcej 28 będzie)(licząc że na jedą idzie 200 tyś urki )z których będą klucze i z kapp być może lf4 i herki
    i ot to mój plan :D przeanalizuj i powiedz wczym sie myle lub co musze jescze dodać

Ostatnie edytowanie: 10 lipca 2014
    *νιρєя* lubi to.
  17. Doberek ;)
    Witam gospodarza. I co, już amerykański serwer podbija?

Miłego dzionka :)

18. a jescze nie dopiero od następnego miesiąca bo teraz jescze nie mam pieniędzy
    7 tyś zł drogą nie chodzi narazie mam 6 tyś muszę dozbierać

a i również życze miłego dzionka

*νιρєя* lubi to.
  19. Oympic

Oympic User

Nie śpij bo cię okradną :D

20. tsii bo ja na ga1 cisne :D

*νιρєя* lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.