♪★Jσнииунαя∂ѕтуℓє★♪

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ♪★Jσнииунαя∂ѕтуℓє★♪, 6 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Oympic

Oympic User

Czekam z niecierpliwością :p Ja przeważnie jeden film mam za 40minut nagrywania czyli koło godziny polowania, a że masz pewnie więcej ammo to od razu parę nagrasz :)

2. hmm ostatnio kolega zaproponował że zrobi track z mojej melodii oceniajcie jak mu wyszło :) https://soundcloud.com/disasterz-official/idk
    a to moja paczka moich melodii https://soundcloud.com/jonatan-piecek/paczka-melodi

co do darkorbit hmm jeszcze muszę zrobić herki narazie czekam na pieniądze na przelew mniej więcej 13 mln urki będzie to zorbię herki i ulepszenia po tym może coś nagram :) ale dokładnie nie mogę powiedzieć kiedy bo sam nie wiem ile mi się zejdzie :D a i jeszcze muszę range wbić bo to dziwnie wygląda full havo 37 lf4 i full dronów a mieć kapitana :p
    a jeśli chcesz zobaczyć mój statek to jestem na tym filmie flag ship-a (2:47):p

mój nick na tym filmie HardCore-k :p
    ostrzegam że dużo razy padam wiem że nie umie się bic ale mam zamiar się nauczyć :)

Ostatnie edytowanie: 31 sierpnia 2014
    *νιρєя* lubi to.
  3. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Hej co tam, z tego co czytam to chyba się nie udał wielki plan na wakacje? :p

4. no tak w 85% bo nie ma herków a teraz czekam na zniżkę na ulepszenia
    a już mi trochę szkoda kasy to herki zrobię z cubików :)

*νιρєя* lubi to.
  5. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

To w planie były herki za kasę? :rolleyes:

6. były ale po głębszym zastanowieniu chyba je zrobie za cubiki / grópowe

*νιρєя* lubi to.
  7. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

a ile jeszcze brakuje? :rolleyes: Coś tam można sobie zostawić do zrobienia, coby nie tylko statki bić, bo się znudzić może. ;)(a nie grupowe przypadkiem? :p)

8. hmm no a z havokami też sie da bić :p zobaczymy powoli teraz czekam na ulepszenia(1:00)i ulepszam :)

*νιρєя* lubi to.
  9. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

No to masz teraz ulepszenia tańsze :D

10. o pierwszej bo 6 godzin

*νιρєя* lubi to.
  11. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

a to nie chodziło o pl2? :oops:

12. no nie ja na pl2 nie mam nic kasy :p tam to juz bez inwestowania konto no chyba ze na poczatku

*νιρєя* lubi to.
  13. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

To ja myślałem, że Ty na PL2 te herki będziesz robił :p

14. no będę ale jak zrobię full na int2 no może bez herków bo tam to musze miec wieksza wenę zrobie ulepszenia i profil (czekanie na seprom :/) i biorę sie za pl2

*νιρєя* lubi to.
  15. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

a czemu najpierw na int2? :p

16. bo tam niewiele brakuje :) a na pl2 jescze lf4 muszę dozbierać ulepszyć zrobić herki a na int2 tylko czekać na szanse na ulepszenia i może herki ale myśle że na havokach też da rade grać :p

*νιρєя* lubi to.
  17. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

ale PL2 lepsze i wszyscy po polsku mówią :D

18. ale mało graczy :(

*νιρєя* lubi to.
  19. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

No to trzeba zapraszać znajomych, a Ci znajomi znajomych znajomych itd. :D

20. tylko w tym problem że wszyscy znajomi grali w te gre ale przeraził ich ogrom czasu spędzonych przed grą żeby cokolwiek zrobić i ile trzeba wydać prawdziwej kasy żeby mieć to szybciej :p

*νιρєя* lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.