♪★Jσнииунαя∂ѕтуℓє★♪

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ♪★Jσнииунαя∂ѕтуℓє★♪, 6 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. szkoda :( ale ok znowu nazbieram 14 :D

2. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Powodzenia, może akurat dostaniesz brakujące lf4. ;)

3. urodziny dziś mego konta so :D

4. Cześ Dżony. :D
    Mogłabym życzyć mu sto lat, ale tyle ta gra na pewno nie przeżyje, więc niech sieje dużo zniszczenia na mapach i takie tam kosmiczne szaleństwa.
    :D

5. a konto dziękuje :p (tylko szkoda że mi sie nie chce na pl2 grać:( teraz więcej na int2 )

6. Ano co się dziwić, ciężko na tym serwerze grać. :( Nic się w sumie nie dzieje, a na eventach znów sobie nie polatam, bo wystarczy niewielka ilość statków obok i komp staje mi w miejscu. :mad: Czyli podsumowując: pustki na mapach - złe, nadmiar statków - jeszcze gorzej (nie dogodzisz :D). :oops:

7. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

To wszystkiego najlepszego. :p
    Takie uroki tej gry. :D

8. Uroki powiadasz. :p I nadmiar cierpliwości graczy. :rolleyes:

9. a me konto dziękuje :p ale 1 000 000 urki na urodziny nie dostało :(
    a i urodzinowa nutka :p

no musi być basik i melodia (2:55):D

Ostatnie edytowanie: 6 października 2014
  10. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Ktoś mi kiedyś powiedział, że to gra cierpliwości, jeśli ktoś jest cierpliwy to osiągnie wszystko, ;) a jak mniej to zawsze może sobie pomóc finansowo. :p
    Nie ma tak dobrze, ale niech zbiera kapsułki z Hitaca to może milion uri dostanie. :p

11. Niby brzmi to dość realnie, ale co do opcji to dodałabym jeszcze zmianę gry. :rolleyes: Bo jednak pomoc finansowa wiąże się z dalszą grą, czyli nadal taki gracz wykazuje się cierpliwością w walce z lagami. :D

12. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Gorzej jak jest uzależniony i gry nie zmieni i tak, bo nie może. :p

13. Oj co Ty opowiadasz, przecież w grze DarkOrbit nie ma graczy uzależnionych. :D:rolleyes: Ale no niestety tak to jest, że jak już coś uda się osiągnąć, to chcemy wspiąć się jeszcze wyżej, nawet w takiej niepozornej niewdzięcznej grze. :rolleyes:

14. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Polemizowałbym. :p Ja tam nie mam jakiegoś super wyposażenia, ale gram już trochę czasu, w zasadzie głównie dla tych wszystkich fajnych ludzi, których tu poznałem. ;)

15. O super wyposażenie ciężko, tak naprawdę w tej grze zawsze jest coś do zrobienia. :p A ci fajni ludzie w dużym procencie gdzieś nam poznikali, no ale chociaż ja przetrwałam hihihihihi. :D

16. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Może właśnie dlatego jest taka wciągająca. :rolleyes: Trochę poznikało, część wróciła jak zniknęły boty, ale wciąż jest z kim grać więc nie jest tragicznie. ;)

17. No podejrzewam, że to w jakimś stopniu wciąga. :p Hmm, bardziej powiedziałabym, że część wróciła po zniknięciu botów, ale i wielu z tego samego powodu odeszło. :rolleyes: Może kiedyś jak BP zacznie zależeć na graczach to coś się ruszy, w końcu poszaleję na piłce. :D

18. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Nie bez powodu ludzie godzinami siedzą i zbierają urkę. :p No tak, bo przez tyle czasu co były boty to tolerowało je coraz mniej graczy, aż zostali tylko Ci najwytrwalsi, a boty wiadomo, że nakręcały ruch, jak niektórzy po kilka kont na raz puszczali.

19. Powód jest taki, drogi MODzie, że niektórym nic innego nie pozostało. :D Na przykład ja doszłam do wniosku, że sobie chyba zostanę rankingowcem, bo po co mi super konto, jak za dużo mi warunki gry szaleć nie pozwalają. :p Albo tak tylko się usprawiedliwiam? :rolleyes::D Przy tych naszych botach można było sobie wiele ciekawych misji zrobić, pewnie przy dzisiejszych problemach z funkcjonowaniem gry, tyle statków na mapach całkiem by nas zabiło, ale i tak już z nimi było ciekawiej. :oops:

20. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Jak to nic innego nie pozostało? :eek::confused: No to powodzenia, ja tam się do tego nie nadaję więc konkurencji nie będę robił. :p Eee tam dla mnie to żadna frajda gonić niewidki, które się nawet nie bronią i sobie nabijać statki, wolę jednak godnych przeciwników. ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.