♪★Jσнииунαя∂ѕтуℓє★♪

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ♪★Jσнииунαя∂ѕтуℓє★♪, 6 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ano tak to, że wielu graczy pokazałoby nieco więcej umiejętności, gdyby lagi nie były przeciwko niemu. :rolleyes: Właśnie o konkurencję się nie boję, jak coś to poleci wojna hihihihi. Taki żarcik chyba. :D:cool: A Ci powiem, że już lepsze uciekające niewidki niż nic. :rolleyes:

2. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

No, ale teraz mogą pokazać umiejętności w spartańskich warunkach. :D Mnie tam wojny na ogół nie przeszkadzają. :p Ja tam jednak wolę jak nie ma botów. :rolleyes:

3. No teraz przy tych przyzwyczajeniach jakby lagi zniknęły to cuda by się działy, taką szkołę dostaliśmy. :D W spartańskich warunkach. :D Ja wojny to nawet bardzo lubię, więc już nie tyle nie przeszkadzają, co umilają grę, o ile jest możliwość jej dręczenia. :D Nie wypada Ci się przyznać, że leonki do misji się kiedyś lepiej szukało, nie będę męczyła żeby kary nie dostać, to by była moja pierwsza na forum :oops: Z tego co wiem. :p

4. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

No popatrz, a wszyscy twierdzą, że cuda to teraz się dzieją. :p Mi nie przeszkadzają, ale w sumie zawsze znajdę sobie coś do bicia, więc ich nie potrzebuję do szczęścia. Nie wiem, nie robię misji i nigdy nie robiłem więc jakoś mnie to nie przekonuje. :p

5. Ale teraz to takie inne cuda, miałam na myśli takie bardziej zadowalające. :rolleyes: Zawsze znajdziesz sobie coś do bicia, nigdy nie robisz misji, hmmm.. gdzieś już to słyszałam (przeczytałam). :p Czy Twoja ulubiona mapa to 1-7? Takie tam badania sobie zrobię. :D

6. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Oj tam, jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. :p Ciekawe gdzie. :rolleyes: Nie, moja ulubiona mapa to 4-2. ;) Znaczy się jestem obiektem jakiś eksperymentów? :confused:

7. Za wiele miejsc, w których mogłabym to przeczytać raczej nie ma. :p A ta ulubiona mapa to tak od niedawna czy jak to tak? I skąd, to takie niewinne badania, czasami lubię wiedzieć wszystko i wiedzieć co, kto, gdzie i jak. :D

Nie chcę nic mówić, ale Dżony jak nas skrzyczy za te pisanie to będzie nieciekawie. :eek:

8. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Ja za to bardzo często to słyszę/czytam. :p Chyba zawsze tak było, a to jakaś różnica? :rolleyes: Ja tam zwykle wolę nie wiedzieć, bo potem spać po nocach nie mogę. :p

Jak to? :eek: Sam nie wchodzi to my pilnujemy żeby pajęczynami mu nie zarosło wszystko, :confused: ale w razie czego zapraszam do mnie. :D

9. Z tego co zauważyłam, Ciebie jest wszędzie pełno, więc ja się wcale nie dziwię, że Ty coś często czytasz/słyszysz. :D Różnica taka, że swoje podejrzenia skierowałam na takiego jednego gracza i o tym 4-2 nic mi nie wiadomo. :p Też zawsze powtarzam, że wolę za wiele nie wiedzieć, bo sen i tak mam bardzo lekki, niewiele potrzeba żebym się zerwała ze snu w stresie, ale no ciekawska też jestem i to jakoś się ze sobą zgadza. :p Ale no na razie pomińmy te moje zalety, bo za wiele czytania byś miał. :D
    W sumie masz rację, powinien być nam wdzięczny. :rolleyes: A do Ciebie to się tak trochę wstydzę/boję zajrzeć, tam tyle MODów i wszystkich, tam mię pewnie nie lubią. :oops::D

10. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Mnie pełno? o_O Wydaje Ci się. :p Znaczy się chcesz mnie zdemaskować? :eek::confused: W końcu nie można mieć wszystkiego, ale ja lubię spać. :p Skoro tak twierdzisz. :rolleyes:
    Zobaczymy jak przyjdzie w końcu. :p Tam raczej dużo MODów nie ma, bo chyba mnie nie lubią. :confused: Możesz śmiało wchodzić, tam sami mili ludzie. ;)

11. A może się mylę? :p Podejrzewam, że już większość wie, z czego znany jest ten nasz MOD_Drizzt. :D Czy tak zaraz zdemaskować... Może tak delikatnie, prawdopodobnie wcale tak strasznie nie będzie. :cool: Też lubię spać, zresztą wiesz jak to z tymi skomplikowanymi istotami, jakimi są ludzie - raz nie idzie zasnąć, bo męczy ciekawość, a raz spać nie można, bo nadmiar myśli nie pozwala. :rolleyes:
    Hmm, tam za dużo MODów nie ma, więc mogę śmiało wchodzić, bo tam sami mili ludzie? :p Czy coś źle zrozumiałam? :confused::D Ale no postaram się zajrzeć, może nikt mię stamtąd nie wyrzuci. :p

12. heheh ale mi temacik pilnujecie :p a ja czasu nie mam zbytnio na forum (przeprowadzka)na razie ale niedługo może będzie trochę więcej czasu i będe miał tematy to też coś popisze :D

13. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Znaczy większość wie, a ja nie? :eek::eek::confused: Jak to nie, będę miał "polatane", a ja flax jeszcze. :confused: Nie wiem jak jest z ludźmi, sam jestem drowem i ludzi nie rozumiem w ogóle. :p No dobra inaczej, odwiedzają mnie same miłe osoby i wszystko jedno czy to MODzi czy nie, chociaż MODów tam mało nie wiem czemu :oops: i proszę mi tu nie sugerować, że MODzi niemili. :p Myślę, że Ty i tak się nie dasz wyrzucić. :p
    No ktoś musi jak gospodarza nie ma. :confused: Czekamy z niecierpliwością. :p

14. Nie tylko na forum nie masz czasu z tego co zauważyłam. :confused: Za dużo do nadrobienia będzie coś czuję. :rolleyes:

Albo wiesz, tylko trochę się wstydzisz przyznać. :rolleyes: Już nawet kiedyś jeden z graczy Cię tak ładnie nazwał, ale powtarzać nie będę. :D Ja mam polatane odkąd pamiętam, ale hmmm, z tego co mi się wydaje to mam się całkiem świetnie, a może i wspaniale? :D Od wczoraj to już w ogóle moje dni na DarkOrbit są policzone. :oops::( Ale żeś mi teraz rozpisał, to już mi chyba nie wypada czepiać się szczegółów, mimo że tak mi to ładnie wychodzi. :rolleyes: I ja miałabym uważać, że którykolwiek MOD jest niemiły? No jak w ogóle możesz mię o takie rzeczy oskarżać? :eek: Miło wiedzieć, że tak wierzysz w moją wytrwałość, ale chyba nie z każdą siłą jestem w stanie wygrać, na każdego jest punkt w regulaminie ponoć. :D

15. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Niczego się nie wstydzę. :) Skoro ładnie to chyba dobrze? :rolleyes: No, bo jesteś kox, to i obronić się możesz, a ja nie dam rady więc już tak świetnie i wspaniale nie będzie. :oops: Armageddon jakiś czy co? o_O Właśnie po to się tak rozpisałem, żeby łapania za słówka itp. nie było. :p Nikogo o nic nie oskarżam, jeszcze. :cool: Jak zapraszam to chyba nie po to żeby wyrzucać. :oops:

16. Ano jak najbardziej dobrze, niczego innego nie miałam na myśli. :rolleyes: Tam zaraz kox, bo się zawstydzę. :p Zawsze znajdzie się ktoś do obrony, więc powinno być wspaniale. ;) No można w skrócie uznać to za armagedon, dostałam wojnę od strasznego klanu. :( Ach tak mię chciałeś załatwić, no to pięknie. :rolleyes: Jeszcze nie oskarżasz, czyli rozumiem wszystko przede mną. :eek: I dobrze, zaufam Ci i wkrótce Cię odwiedzę pomęczyć troszkę. :D

17. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

To dlaczego powtarzać nie chcesz? :p Dla mnie kox. :D Ciekawe kto niby chciałby mnie bronić. :confused: Jaki to klan? :rolleyes: Oj tam załatwić od razu. :oops: Dokładnie, jak nabroisz to na pewno coś się znajdzie. :rolleyes: Czekam z niecierpliwością. :D

18. A dlatego, że nie chcę żeby się wydało jak bardzo mam wszystko na oku. :p Sama siebie w sumie nazywam koxem, tak skromnie mówiąc, ale no skoro nie tylko ja tak uważam to czuję się teraz taka.. ważna. :cool::D I jak to kto? A klan? Co mię tu oszukujesz, hmm? :eek: A jaki to klan to aż ciężko napisać, ale no xXx. :D Więc już zapewne wiesz jakie ciężkie będą moje dni na mapach. :rolleyes: Czyli nie od razu załatwić, tylko powoli, przyjęłam. :p I gdzie tam ja nabroję, jestem spokojną istotą, tylko taki nick mylący hihihihi. :p Czekasz z niecierpliwością na męczenie. :eek: Nieustraszony MOD. :rolleyes:

19. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Nie boli Cię to oko od tego? o_O Nie ma co się czuć ważnym, ja koxem nazywam każdego kto mnie flaxa ubije. :p No nikt. :rolleyes: Jak to oszukuję? :confused: Szczerze to dawno nie spotkałem nikogo z tego klanu na mapie. :p Mniej więcej tak. :D Tak, tak spokojna jak sztorm.:p To ktoś mnie straszy? o_O

20. Nie boli, przyzwyczajenie robi swoje. ;) Czyli właśnie dałeś mi do zrozumienia, że wcale mam nie czuć się wyjątkowa? :eek: I nikt nie powiedział, że ja Cię ubiję, a raczej, że dałabym radę Cię ubić. :rolleyes: No tak to oszukujesz, że nikt Cię nie obroni. :p Też rzadko widuję, choć nawet zaczęłam się przykładać do poszukiwań, ale no słabo to wygląda. :oops: Czy straszy, hmmm.. Miałam na myśli to, że wpadnę Cię pomęczyć, na co odpisałeś, że czekasz z niecierpliwością. Więc tak żem sobie pomyślała, żeś nieustraszony MOD. ;):oops:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.