Kalendarz Zimowy 2023

Temat na forum 'Dyskusje na temat gry / Informacje zwrotne' rozpoczęty przez użytkownika TL_Eviana., 30 listopada 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

Witajcie Kosmiczni Piloci!

Począwszy od piątku, 1 grudnia, w DarkOrbit będziemy mieli zimowy kalendarz codziennego logowania z 25 różnymi nagrodami, które będzie można zebrać w ciągu 31 dni. Loguj się każdego dnia, aby odebrać nagrodę – a jeśli korzystasz z wersji Premium, a 25 dnia otrzymasz nawet dodatkowy design statku!
    Kalendarz zimowy jest aktywny od 1 grudnia do 31 grudnia 2023 r. W ten sposób każdy ma wystarczająco dużo czasu, aby zebrać wszystkie nagrody.

Wasza Ekipa Darkorbit

2. Zobaczymy zawartość kalendarza, chociaż na wiele nie ma co liczyć.
    Radzę też się uzbroić na eventy zimowe. Nie bez powodu przeprowadzili fale banów w listopadzie zamiast w grudniu. Powinno to nam zwiastować więcej czasu i zasobów na ich przygotowanie i stabilizację, jednak wszyscy znamy tą firmę, będzie bubel na bublu bugiem popychany.

jarcips i Cygan84 lubią to.
  3. Cygan84

Cygan84 User

A co jeśli ktoś już ma ten design?

4. Stanleyek

Stanleyek User

Gdzie można znaleźć ten kalendarz, bo ja nigdzie go nie widzę

5. Michers

Michers User

To jest normalny bonus za codzienne logowanie, tylko w tym miesiącu ma inna nazwe i jest dużo gorszy (dla mnie).

6. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

nooo, to jest miszczostwo marketingowe nazwać dzienny bonus za dzienne logowanie, choć zima tak naprawdę rozpoczyna się 22 grudnia :)
    znaczy że, letni kalendarz będzie w czerwcu przez czerwiec i tak analogicznie? :)
    miszczostwo :)
    miejcie szacunek do raczy, bo w graczach szacunku do Was ubywa z każdym dniem Waszych "poczynań" :)

7. ~SPRINT~

~SPRINT~ User

gdzie jest mój kumpel Skoll? :confused:
    dawać Skolla :eek: