Kalendarz

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Project.Zero435, 31 sierpnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_Moth

MOD_Moth User

Bonus jest jeden po 15 dniu logowania i zmienia się co miesiąc.

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

2. Nathersis

Nathersis User

Chodzi mi o 25 dzień i bonus który dostajemy mając aktywne konto premium.
    Miesiąc temu 25 dnia miałem LF-4 Paritydrill + 8.5k RSB dzięki aktywnej premce.
    W tym miesiącu jest to LF-4 Hyperplasmoid + rabat na tydzień dzięki aktywnej premce.

Z tego co tu wyczytałem, to ogólnie są 3 sekwencje kalendarza ( 25 dnia jest jedna z trzech nowych LF-4 ) i ciekawi mnie jaki jest bonus przy Magmadrillu :p

Ostatnie edytowanie: 15 października 2018
  3. MOD_Moth

MOD_Moth User

No i ten bonus jest wyświetlany obok nagrody za 25 dzień. Być może nie rozumiem pytania.

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

4. Nathersis

Nathersis User

Tak w ogóle to pomyliłem chyba tematy, bo tutaj była rozmowa o kalendarzu na forum, a ja piszę o kalendarzu za zalogowanie się na mapę :eek::rolleyes:
    Chciałem się dowiedzieć czy przy trzeciej LF-4 jest jakiś inny bonus dzięki premce, czy są tylko te dwa ( 8.5k RSB i rabat na tydzień )

Pozdrawiam i przepraszam za kłopot :oops:

5. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Zawsze było 150 indokrynolu z tego co pamiętam :)
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Nathersis lubi to.
  6. shadow731

shadow731 User

Czasem też jest LF4 zwykła

7. MOD_Artemida

MOD_Artemida Guest

Zamykam
    Brak aktywności
    pozdrawiam
    MOD_Artemida