kamikadze - opłaca się?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika .PAWEŁ10., 6 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

witam, mam pytanko, czy opłaca się kupić kamyka 3 jeżeli nie mam i mieć nie będę premium? planuje zakupić ten mechanizm, aby móc rozstawiać alienki w lowie, tylko czy to się opłaci w porównaniu z zwykłym biciem falków? mam 13lvl peta czyli naprawa kosztuje 260urki

2. MrHazel

MrHazel User

jeżeli bez bremki to całkowicie sie to nie oplaca bo nie zarobisz na naprawe ;)

3. FURION606

FURION606 User

szczerze to nie opłaca ci się kupić kamyka jeśli nie masz premki , mija to się z celem jeśli chcesz na nim zarobić bijąc alieny

4. NocnaFuria

NocnaFuria User

Bez premki kami to tylko kosztowna zabawka dla bogatych ludzi :)

5. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

okej, ja w sumie biedny nie jestem:p ale skoro się nie opłaca to nie;)
    dzięki za wszystkie odpowiedzi i do zamknięcia
    pozdrawiam:D

6. Goro^^

Goro^^ User

Nie opłaca się :) A alienków w lowie rozstawiać nie trzeba xD Przez strefę lecisz i spokój masz :p

7. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

ale chodzi o to, że po rozstawieniu można je ubić i dają 21k urki, a ja dobrze wiem jak robić lowa normalnie:p

8. MetallicA

MetallicA User

kup kami 3 + premke na miesiac masz nie tylko darmowe naprawy ale tez wiele innych kożysci

9. Goro^^

Goro^^ User

rozstawilem kamykiem wszystkie alienki, ale przy dobijaniu wyskakiwały kolejne fale. Tak powinno być? o_O Czasochłonna zabawa, ( robilem w ten sposob 1 raz), samo rozbicie ich zajęło ponad pół godziny, a potem męczyły mnie dodatkowe pojawiające się fale :c Trzeba było je ubijać mniejszymi grupkami niż te przy odpalaniu bojek, bo nie dawały spokojnie podobijać :/ Po godzinie skończyłem z ledwo 4k na +, niestety musiałem koniecznie wyjść i sporo alienków na żylecie zostało :/

10. Adzeus

Adzeus User

Tak to normalne że wyskakują kolejne fale lecz i one są ograniczone. Nie pamiętam dokładnie jak było ale bodajże każda fala odnawiała się jakieś 3-4 razy. Lecz ubijanie wszystkich fal kamykiem i dobijanie jest bardzo czasochłonne i według mnie nieopłacalne gdyż ja wyciągałem maksymalnie około 20 k uri (alienki + falcon) w conajmniej 90 minut :p

11. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

raczej nie wydam pieniędzy na DO ;)

NocnaFuria lubi to.
  12. Goro^^

Goro^^ User

Jeśli musisz co miesiąc doładowywać fona to się opłaca :p Ja nie mam co robić z pieniędzmi z umowy na fonie to premke kupuje :p
    ( Choć teraz mam z konkursu akurat ^^)

NocnaFuria lubi to.
  13. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

ja szczerze powiedziawszy mam 14 lat i jestem na tyle dobrym synem, że skoro rodzice powiedzieli, że nie moge to nie moge (jak chcecie to chejtujcie...)

14. NocnaFuria

NocnaFuria User

Ja mam 15 i również jak nie mogę to nie mogę, ale to nie zmienia faktu, że jeśli to są MOJE pieniądze to mam prawo robić z nimi co zechce i ja to rodzicom już dawno zapowiedziałem :D

Na serio polecam kupienie premki, bo wiem jak to ułatwia gre :D
    (mam właśnie zamiar ją kupić na pół roku w najbliższym czasie :))

15. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

ja mam cały czas promocje miech za 7 zł smsem ale jak nie to nie i mam pecha...

16. NocnaFuria

NocnaFuria User

jak ja bym chciał mieć premke za 7zł na esa O.O

17. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

ja od kiedy pamiętam, to mam tę ofertę codziennie:p

18. Goro^^

Goro^^ User

Jak nigdy nie kupowałeś premki ani ofert to tak będzie. Z tego co zauważyłem oferty zmieniają się tylko wtedy gdy wykupisz swoją, lub kupisz jakiś pakiet( premium na pewno, nie wiem jak z innymi)

19. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

aha, czyli premka za sms jest jednorazowa?

20. Goro^^

Goro^^ User

To zależy od szczęścia pewnie xD Wydaje mi sie ze jak kazdy inny pakiet, mozesz kupix x5 wiec masz premke na 5 miechów, ale tego nie jestem pewny.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.