kamikadze - opłaca się?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika .PAWEŁ10., 6 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

w sumie ja i tak jej mieć nie będę:p

2. Adzeus

Adzeus User

nie ja mam już ją 4 raz :D

3. TUROK

TUROK User

Tak szczęściarze premka za sms to dobra sprawa w odróżnieniu za przelew bankowy lub psc. Z premką kamikaze to naprawdę dobra rzecz nawet na gracza. Połączysz go z tą zamrażającą rakietą to możesz zamrozić i kamyka puścić prosto w niego. Ale i na alieny dobry jest szybciej ubijesz.

4. JHM076

JHM076 User

Jesli bede używał kamikadze 3 bez premii tylko we wrotach to jest to opłacalne nie tylko do łatwwiejszego przejścia i przeżycia ?

5. TUROK

TUROK User

Hmm zależy jaki masz poziom peta. Na 8 poziomie pet ma 2 poz kamikaze i 30 uri za naprawę, więc nawet się opłaca.

6. JHM076

JHM076 User

To chyba gramy w inną grę bo ja mam pet lvl 8 ,kamikadze lv3 ,naprawa 90 uri o_O

7. jezeli chcesz zarabiac na peta to kup ale bez premium bedzie do bani

8. zalezy od lewelku peta im wiekszy tym drozsza jest naprawa

9. ja wykupuje co pol roczku na pol roczku i jest subcio .

10. TUROK

TUROK User

Może być nawet premka na 1 miesiąc w 1 miesiąc nieźle się obłowisz na kamikaze ;)

11. Temat nieaktywny.

Zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Skipper0pl

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.