КапитанМордор (ZeusMorderca)

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ★°•R3HAB•°★, 19 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. I znalazł się mod który tylko tematu umie zamykać :D A tam na tsie zapytać ich nie możesz? :)

2. BA_Matroz

BA_Matroz User

To też trzeba potrafić :p Nie siedzę na ts'ie ;) A poza tym, żeby Ci naprawili to i tak musisz napisać ticketa. A jeszcze zapytam, masz zaznaczone, że dostałeś bonus (i rzeczywiście dostałeś wszystko oprócz dresa) ?

3. A ja tam wiem? Odznaczone są wszystkie bonusy więc chyba tak :D

4. BA_Matroz

BA_Matroz User

A czysto formalne pytanie :D Sam konta robiłeś, czy ktoś inny ? :)

5. Czysto formalnie powiadasz? A czemu mam nie robić sam? Pozapraszałem pozapraszałem kilka (lat?) temu i proszę bardzo nie wiem nawet jak designy do statków się nazywają, ale spoookojnie odświeżam pamięć :D

6. BA_Matroz

BA_Matroz User

Ponieważ jeśli sam konto robiłeś to bonusu nie dostaniesz :) Poza tym kiedyś konto trzeba było robić na 7 lvl a teraz 10/11/12 lvl zależnie od bonusu to też może być taki ewentualny problem :)

7. Spokojnie drogi kolego nie robiłem multikont :) Napiszę do supportu jeżeli moja przyjaciółka nie wróci bo coś jej się znów stało chyba ;D

8. BA_Matroz

BA_Matroz User

No to mnie nie oszukuj :mad: Bo się produkuję nie potrzebnie :D

9. Widzisz, pracuje Twój mózg na pełnych obrotach, a Ty się dowiadujesz że byłeś zbędny i tak czy siak się dowiem :D

10. BA_Matroz

BA_Matroz User

Już Cię nie lubię :p

11. Nie fochaj się no :) Wiesz dobrze, że mi pomogłeś prawda? ;D

12. BA_Matroz

BA_Matroz User

Tak tak, oszukałeś mnie :eek:

13. Jaaa? No niby jak :D Źle zrozumiałem pytanie :)

14. BA_Matroz

BA_Matroz User

Nie odwracaj kota ogonem :p

15. Ojjj no nie fochaj się :D Bo będziesz sam bronić się od piratów :)

16. BA_Matroz

BA_Matroz User

Zawsze ktoś się chętny znajdzie do pomocy :D

17. Szybciej Cię ubiją niż pomogą :D

18. BA_Matroz

BA_Matroz User

E tam na palce mało kto mnie bije :]

19. Mało kto, bo mało komu szkoda amunicji na tyle osłonki i każdy się lituje :d

20. BA_Matroz

BA_Matroz User

Przecież mało mam osłony :eek:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.