Kapsułki

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Ric0, 6 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Ric0

Ric0 User

nie spodziewałem się tego że kiedykolwiek od BP dostane tak w twarz co to ma być 5 kapsułek dla każdego to co mam powiedzieć jak od ponad tygodnia zbieram literki i kapsułki żeby coś wygrać pula wszystkich graczy którzy uczestniczyli i wysyłali losy była ok 5000 losów w tym momencie każdy gracz z Polskiego serwera dostał po 5 kapsułek więc jest to ok 30000 losów a jeszcze się nie zakończył event więc jaka teraz szansa na wygranie czegokolwiek? żadna bo wszystko zgarną konta flaxiarzy którzy biją tylko cubiki i krychy którzy nie byli nawet zainteresowani zbieraniem literek więc SUPER jedyne co moge powiedzieć że zarobiłem bijąc hitacka bo teraz to już nagrody żadnej nie zobacze ;]

2. Teraz to gracz który dopiero co zaczął grać może zgarnąć 30 LF4 :p

3. takie zycie :d

4. A przy okazji takie pytanie: Kiedy będzie losowanie nagród? czyli LF-4 itp.?

5. dariusz

dariusz User

Nie stękaj nie jesteś sam ja mam ponad 40 zebranych , i 20 kupionych ,mam dobre wyposażenie i nie będzie mi przykro jak , jakiś flaks dostanie nagrodę , słowem ta rekompensata jest i tak słaba ,a tak w ogóle podejrzewam że te darmowe kapsułki i tak nie wezmą udziału w losowaniu , kiedy bp dało coś komuś za darmo ?:p

6. Do 2 tygodni od momentu zakończenia eventu.

7. Dziękuję bardzo :)

8. no mi to na reke bo mam konto 1 lvl tylko do forum ale jak dostane 30 lf4 na to konto to mnie ucieszy :)