kapsułki

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ŁYSY, 26 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ŁYSY

ŁYSY User

napisze cos co się pewnie nie spodoba i mi temat zdejmą
    po pierwsze nie kupywałem kapsułek ani nie zbierałem
    kiedy dostałem 5 darmych to się uśmiałem
    rozumiem BP to firma i musi zarabiać ale to był strzał w kolano ( i to z armaty)
    ci którzy kupili nic więcej nie kupią ( po co jak BP może zmienić zasady losowania w trakcie trwania ewentu )
    kupującym i zbierającym szansa spadła drastycznie
    a tak na marginesie miałem nadzieje ze ja dostane 30 lf4 :D

2. Wszyscy dostaliśmy kapsułki bo były przez pewien czas problemy z grą i logowaniem. Zrekompensowali nam straty poniesione przez te problemy. Cieszmy się z tego, a nie narzekajmy. Może była to też zagrywka psychologiczna. OOO teraz to bedzie w loterii 30 000 kapsułek. Mam 100. Musze dokupić z 300 żeby zbalansować szanse.
    Na stówe nabrali w ten sposób rzesze graczy, bo mogli w końcu zrekompensować nam te problemy darmową energią, zniżkami w sklepie, eventem na zeusa, lf4, podwajaczem części do kronosa.

3. to była najgorsza mozliwa rekompensata. Wątpie abym przy najstepnym hitacu zainwestował w kapsułki jak mają takie sytuacje wystepowac

4. D*O*D*G*E

D*O*D*G*E User

Każdy tak gada... pewnie nic nie dostaliście i marudzicie. :| Było dobrze rekompensata jak rekompensata nie ma co płakać. Jak by coś dropło wam to byście inaczej śpiewali.Dali coś za darmo to wy jeszcze marudzicie. :[

5. A Ty dostałeś LF-4 za 5 darmowych kapsułek więc to napisałeś. Jakbyś Ty tez zbierał kapsułki przez dwa tygodnie lub wydawał PLN to też byś był wnerwiony. Ale jak "wygrałem nagrodę za nic to jestem fajny i nikt nie ma prawa marudzić bo przecież dali kapsułki za darmo"... A prawda jest taka, że ta rekompensata była niesprawiedliwa dla graczy którzy bili hitaca. Ich szanse na wygranie czegokolwiek zmniejszyły się w mgnieniu oka. I może Postrach.Enduium masz rację, że rekompensata była za problemy w logowaniu i gracze nie mogli bić hitaca. Była ona na swój sposób bardzo hojna i dobra, lecz wprowadziła też wiele zamieszania. I teraz każdy się będzie spierać czy ta nagroda była dobra (będą to pisać słabsi gracze któzy dostali swoje pierwsze kapsułki) czy beznadziejna (napisza to gracze któzy bili hitaca i kupowali kapsułki) i nie dojdziemy do porozumienia

kris0211. lubi to.
  6. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.