Kara za bugowanie proxium.

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika †KUBA†[€ΜΛ†], 22 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ViperΔ

ViperΔ User

Tych botów z top 10 powinni zbanować na zawszę. Trudno wykryć 10m rsb? Nie trudno tylko taki bot po prostu kupi czasami premke, rabat itp. Taki mrówka to pisał na ogólnym nawet ile już zrobił tego rsb pff... ja też jestem płacącym graczem ale ja nie buguje bo nie jestem tak zryty. Róbcie tak dalej a już jutro może być 10 osób na serwerze. Pozdrawiam grubaska z top 5 pl1

2. Rozpisujecie się nie wiadomo po co xD Producenci gry mają gdzieś opinie graczy - ludzie płacą? Płacą, więc po co mieli by tracić kasę poprzez zbanowanie graczy? A MODzi nawet nie mają zamiaru chociażby w małym stopniu przekazywać Naszych opinii wyżej, bo po co tracić czas? Takie pisanie o banowaniu nie ma w takim razie sensu.

-RΛGΛT-PL- lubi to.
  3. To forum i ten temat nie ma sensu także XDDDD :D
    A co złego jest w top 10? :)

4. BA_Matroz

BA_Matroz User

Uważam, że temat został wyczerpany.
    Bany dla osób które złapał skrypt zostały nałożone.
    Jeśli ktoś ma dowody na to, że ktoś używał bugu a nie został zbanowany przez skrypt niech pisze do pomocy technicznej - jeśli dowodów nie ma niech nie spamuje o tym na forum.

Temat zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.