Karnawał 2016: Maskarada mam problem z misją ?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ◄Ξ▪°°Valkyrie°°▪Ξ►, 20 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mam problem z misją ' Sponsorowane przez M.A.S.Q.U.E ' wykonałem 3 zadania i doszedłem do zniszcz 10 Kristalonów, 35 Sibelonitów i 40 lordaki i z lordakiami mam problem poniżej jest odnośnik - na mapach 1-6,2-6,3-6. Może ktoś mi podpowiedzieć gdzie mam ubić te lordakie bo obleciałem całą galaktyke i nie zalicza mi tych alienów. Z góry dzięki

2. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

z prostej przyczyny - BubelPoint w tej misji poszedł po bandzie, bo na tych mapach nie występują takowe alienki :)
    misja z gatunku niemożebne :)
    heh -BubelPoint potrafi nie jednym zaskoczyć :)
    chyba, że ...... jest jeszcze jedna opcja - otóż tych wiz-ów tyle nadawali w boksach i sklepie, że jak coś zmienisz wiz-kiem w lordkę na właściwej mapie i ustrzelisz, to zaliczy :)
    osobiście wątpię w ten sposobik, bo zmiana wyglądu nie zmienia statów alienka, więc z góry zakładam, że toto wyżej to tylko moja fantazyjka :)
    ciekawe, czy jakiś nieomylny strażnik forum, czatu czy czegośtam wypowie się w tym temacie ?

3. *RONIN*

*RONIN* User

Dokładnie - obleciałem obydwie galaktyki i większość map na nich / z tymi 1-6, 2-6, 3-6 na czele/ ubijając - tam, gdzie wystepują lordakie i NIC !!!!
    Wtopa na maxa !
    Tak bardziej ogólnie o tej misji to uberkrystallony /z brakiem strącenia/ to już kpina w żywe oczy !
    To po prostu zaproszenie do łatwego strącania userów realizujacych tą misję przez userów wrogich firm czyniących tą misję niewykonalną.
    Być może też, że jest to ktoś wyjątkowo złośliwy /nienawidzący BP i DO/, który podkłada tej firmie ,,zaprzałka" lub też jakiś informatyczny psychol znajdujący perwersyjną przyjemność w psuciu rozrywki użytkownikom i celowo zniechęcający graczy do korzystania z tego serwisu ???

Pytanie czy zostanie zrekompensowana strata kuponów na skoki, ammo i .......czasu /o irytacji nie wspominam/ ???

4. BA_Matroz

BA_Matroz User

Problem jest znany i został przekazany wyżej.
    Temat o problemie z misjami już istnieje >tutaj< i również ta misja została tam zgłoszona więc ten temat zamykam aby nie robić spamu.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.