Karnawałowy bonus

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika *PABLO**PL**DIABLO*, 15 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Dostałem taki bonus pakiet na poczte lecz po otwarciu dopisało go do konta na serwerze na którym wogóle nie gram,nawet o nim zapomniałem.O co chodzi ?

2. MetallicA

MetallicA User

pewnie meila dostałes na tamto zapomniane konto dlatego tam dopisało,

3. Maila dostałem na konto z nikiem na GE1 i tylko tu mam taką nazwe.Druga sprawa przy logowaniu na to konto na GE1 loguje mnie na tamto konto na PL3 po wgraniu tego pakietu

4. No ale z tego samego mejla może rejestrowałeś oba konta i bonus poszedł na to na PL3 akurat... :rolleyes:

P.S.

A ja nic nie dostałem ! Co to ma być ?!

Wypisuję się z tego TGC !

5. Za mało przelewów robisz

6. a co w tym bonusie jest ?

7. Być może masz rację. W styczniu i lutym nie przekroczyłem jednego tysiąca złotych na miesiąc.

Pewnie to wychwycili i za karę nic nie dali. :(

Ty za to odpalaj formularz kontaktowy i bazgrol ticketa do suppa, bo tacy tu ogarnięci ludzie odpowiadają że się niczego knkretnego w swojej sprawie raczej nie dowiesz. :D

8. W sumie szkoda zachodu bo sprawdziłem zawartość i bonus był dla tzw. Flaksa kilka lf2 i troche ammo

9. MetallicA

MetallicA User

• 100x Firework S
    • 100x Firework M
    • 100x Firework L
    • 5x LF-2 Laser
    • 1000x MCB-50
    • 250x PLT 3030 rockets, taki prezent dostali gracze serwerów US a jak w PL pewnie podobny, i tam pisze ze bedzie scarmagedon czyżby poprawki wprowadzili i bedzie tez na PL ?

10. Niby miały być skrzynki cały tydzień, więc gdzie one są ??

11. kris0211.

kris0211. User

Wczoraj na testowym znalazłem jedną w Zecie, więc są bugi... Jak zwykle zresztą.