katastrofa!!!

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Zeus_33, 10 listopada 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Zeus_33

Zeus_33 User

Ta gra już mnie żenuje tak ze mam ochote powiedziec to troszke w inny sposób :D i bany mnie nie interesują :D
    - nie da sie zmianiać konfiguracji po pewnym czasie gry
    - RSB nie da się strzelać gdy salwa się naładuje rsb świeci się na szaro... tak samo jest z formacjami dronów....
    - i gra staje przy zmianie konfiguracji.... przycięcie i nie ma chłopa xd xd

2. Zary-pl

Zary-pl User

Potwierdzam RBS ładuję się z 40 sekund po salwie formacje zmieniają się po około 20 sek poza tym przycinanie się gry jest jest średnio co 1-2 min mimo dobrego neta i średniej klasy sprzętu występuje to na nowym kliencie na starym jakoś śmiga ale BP zamiast usprawniać system wprowadza coraz dziwniejsze ewenty i dodatki co zaczyna psuć tą grę i tyle w temacie:mad:

3. Cupak

Cupak User

nie można też ulepszać laserów dopóki nie przeskoczy sie przez port, zegar końca DO przyspiesza :D

4. Zeus_33

Zeus_33 User

kiedy problem ze zmianą foramacji i mieszaniem x4 z rsb zostanie naprawiony !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5. Zeus_33

Zeus_33 User

TL?? może by to tak zgłosić i zamknąć temat ???

6. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

problem jest znany i zgłoszony do programistów.
    Tak, masz rację, wątek zamykam - wybacz jakimś cudem go przegapiłam, chyba urlop mi potrzebny :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.