Kiedy skończycie manipulację grą i uzytkownikami ?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika *RONIN*, 23 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *RONIN*

*RONIN* User

Tak się zastanawiam.....
    Kiedy skończycie manipulowanie grą i użytkownikami tej gry ?
    Stawianie pewnej części graczy /bez względu na to jak przygotowali się do sytuacji kryzysowych/ na z góry przegranej pozycji to chamstwo równe temu jak szczucie jednych przeciw drugim i trzecim co w tej grze doszło do szczytów !!!!!!
    Przykładów są tysiące od kilkudziesięciu misji zaczynając !!!!!!!!!!

Andromeda5 lubi to.
  2. dariusz

dariusz User

Nie skończą ,oni robią wszystko dla graczy zacząwszy od zepsucia lov , błędów w grze ,osłoną, naliczania ujemnych punktów poważania za peta (od kiedy pet jest w ogóle statkiem ? przecież to dodatek jest a nie statek ),a dla ciebie drogi graczu , jest mhh w niedzielę i jak chcesz grać to płać ;), bo nic nie wprowadzą żeby uri zarobić , te pożal się Boże ich ewenty demaner , hitac , to nic innego jak zwykły wyścig szczurów :p

3. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

ej, demanery są super. Gram na globalu, czyli zaludniony a w 2 dni zebrałem łącznie koło 500 energii, 100k uri i 300k x4

4. *RONIN*

*RONIN* User

Tylko zwracam uwagę na fakt, iż we wszystkim trzeba znać granice......
    Kto ich nie zna, wcześniej/później obróci się to przeciw niemu.

Andromeda5 lubi to.
  5. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

wiem, wiem, ale poprostu bronię dobrego imienia demanerów, bo można się na nich dorobić :D A rzeczywiście pewne rzeczy są oszukane, ale to raczej w płatnościach a ja z nimi nie mam do czynienia ;)

6. *RONIN*

*RONIN* User

Jak sie nazywa gra , w której daje sie do wyboru misje i okresowo blokuje powstawanie na okreslonej mapie wybranych botów składajacych się na elementy danej misji ?
    KPINA !!!!
    Pół godziny latania po całej mapie 4.5 i ANI JEDNEGO UberMordona i ANI JEDNEGO UberSaimona......
    Natomiast spotkałem kilkadzisiąt Sibelonitów od zwykłych do uberów - tyle, że nie ma misji z nimi - to najdobitniejszy z dowodów manipulacji !!!

7. Również miałem sytuacje gdy mając misje na boss i uber mordony przez 1h ubiłem z 5 bossow i 2 ubery, a gdy latałem bez misji na jakiekolwiek ubery to oba rodzaje mordonów migały mi na ekranie co chwila!! Natomiast umk i uber sibelonitów bylo po prostu od groma. Absurd.

Najbardziej denerwujący jest zoom ma statek po naprawie. Musze tracic czas na relog. Absurd. Wyklucza mnie to z walki o baze bo widocznosc mam ograniczoną o połowe, jesli nie wiecej, a po relogu bazy moze juz nie byc.

Rownie denerwujący jest brak możliwości strzelania i zmiany formacji po naprawie. Zdarza sie to rzadziej niz zoom ale jest strasznie wkurzające. Znowu musze robic reloga.

Kolejnym "udogodnieniem" dla graczy jest kosmiczny zasięg rakiet zamrażających. Absurd. Nie widze kolesia na ekranie, nawet jego laserów, a rakieta mnie siega i po walce...

Iluzoryczna lokalizacja statku... Gonie vegą spera. Odpalam turbo i go doganiam. Lecą ładne hity aż miło. oczywiscie wyprzeda mnie powoli ale dostajac hity po 35k na pewno nie dalby rady uciec. Na moim ekranie widze jak sie zatrzymuje i tez sie zatrzymuje po czym on sakrakamencko przyspiesza i jest juz po za moim zasiegiem. nie wiem, moze to wina internetu ale jego położenie na moim ekranie było inne niż w rzeczywistości.

8. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

akurat to, to wina internetu

9. LEON22R

LEON22R User

Mi w tym wypadku pomaga włączenie i wyłączenie trybu pełnoekranowego. Sprawdź u siebie, może zadziała.

Pozdrawiam.

10. G_12-Flax-

G_12-Flax- User

Zmiany w grze są dobierane na podstawie ustalonych priorytetów przez BP. Epokę botów działających w tle jako program mamy za sobą... Teraz Firma zajmuje się łataniem ogrodzenia typu (siatka ogrodowa) :D czyli masa błędów i niedociągnięć... Czasami wychodzi to na naszą niekorzyść co jest faktycznie bolesne. Co do mapy uberów to małych alienów powinno być więcej!

11. Zumir

Zumir User

Boty działające w tle są,ale dostępne dla wąskiej grupy osób które należą do "podziemia"

12. -gustaf-

-gustaf- User

Mialem podobne sytuacje , bylem zupelnie gdzie indziej niz widzialem , w walce nie moglem strzelac a np. przy szybszym przelocie po prostej przez mape musialem czekac na moj statek przy tp bo gdy chcialem skoczyc to wyswietlala sie wiadomosc ze nie jestem przy porcie.Przy wprowadzanych zmianach nie moglem dostac sie na pall wiec zmienilem z chrom na mozille i pozmienialem ustawienia.Na poczatku statek latal jak zamulony (moze tylko takie wrazenie) ale po jakims czasie chyba ponaprawiali bledy i teraz jest w porzadku.Jezeli nadal masz problemy to sprobuj na innej przegladarce , u mnie zadzialalo i juz tak zostawilem.

13. jazon161

jazon161 User

To obecnie nie sa boty tylko skrypty i sie maja bardzo dobrze. A co najgorsze to maja zbugowane konfy abo sklonowane i z takimi nie poradzimy sobie.A sznowni BA czy TL tylko dorzo pisza a nic nie robi i zniechecaja graczy do dalszej gry a co jeszcze najgorsze to blokuja twoje funkcje ze nie morzna zmieniac formacji amunicji a najlepsze ze golce sa szybsze od veg czy spirchedow. Mam nadzieje ze otrzymamy jaka sesowna odpowiedz z strony TL lub BA .

14. dert3496

dert3496 User

OO taakkk, jak na pl 2 widze gracza o pewnym nicku (nie bd pisal) i dokladnie bilismy go z grupa paru kolegow (wojne mamy) to normalnie widzialem ze ma 4 konfy, na kazdej inna maxymalna ilosc oslon, z czasem go dojechalismy ale to jest zle ze tak sie da, 4 konfy mialm kazda po ok. 400-500 oslon, a my i koledzy go musielismy aegami na ful czołgach po 700k oslon bic.
    Tez licze na sensowna odpowiedz ze strony BP.

15. Nie wiem w jaką gre gracie Panowie, ale wydaje mi sie, że te Wasze skrypty na kilka konf są równie prawdziwe i skuteczne co osławiony skrypt na LF4.
    Dowody prosze. Filmik.

16. SλώczγK

SλώczγK User

a co to za skrypt na lf4 bo ja nie w temacie :D

17. zwyczajny blef. Plik zawierający trojana i kilka innych robaczków znany pod nazwą LF4 Script. Jakiś *gracz* ściągał go w nadziei, że zaraz będzie miał full LF4 bo dzięki niemu z każdego pirate boxa miała dropić LF4, a tu się okazywało nagle, że mu hasło do konta nie pasuje, albo, że ma czystke w Hangarze

Ostatnio edytowane przez moderatora: 12 kwietnia 2015
  18. SλώczγK

SλώczγK User

a to to takie buty :D

ale powiem Ci że takich ofiar pewnie będzie wiele bo lf4 są najtrudniejsze do zdobycia ja już od 2300 kluczy ani jednej nie dropnąłem więc wiesz :p

Ostatnio edytowane przez moderatora: 12 kwietnia 2015
  19. jazon161

jazon161 User

Widze ze tylko mygracze mamy cos do powiedzenia . A szanowni TL czy BA milcza nie sa laskawi nic na ten temat powiedziec albo wytlumaczyc takie zjawiska.

20. Zumir

Zumir User

A co ma BA powiedzieć,co on może zdziałać? BA są od zajmowania się forum a nie błędami w grze czu skryptami, chcesz odpowiedzi to pisz do supportu niemieckiego albo czekaj na info odgórne

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.