Kiedy skończycie manipulację grą i uzytkownikami ?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika *RONIN*, 23 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

nie zwiększa szkód od wyrzutni -_-

2. tomallo99

tomallo99 User

3. Cóż ...na FAQ nie będę się upierał jednak musiało to być zmienione po drodze. Skąd wiem? bo wiem jakie salwy miałem na tej formacji i wiem jakie salwy mam latając bez formacji podkręcającej rakiety w wyrzutni. A formacja strzały była pierwszą jaką zakupiłem (plus oczywiście żółw).

4. *RONIN*

*RONIN* User

To akurat przed nim w bliższej i dalszej przyszłości, więc jeszcze tego nie wie.
    Jeśli o mnie chodzi, to mam to w PP conajmniej od roku a może i dwóch.....
    Miłej zabawy :)

Kolejny przykład:
    W Multiplikatorze prawdopodobieństwo na części do wrót wynosi 13%
    Wczoraj na 120 jedn. energii trafiłem 1 część a dzisiaj na 132 jedn. energii trafiłem 1 część.
    Plus oczywiści wczoraj 4 multiplikatory a dzisiaj 17.
    KPINY !!!

Ostatnio edytowane przez moderatora: 12 maja 2015
  5. Ale jak sam zauważyłeś prawdopodobieństwo. Ale faktem jest że częsci wchodzą jednego dnia lepiej innego gorzej. Ja odkładam składanie na kolejny dzień jak mi wchodzą słabo.

Na siłę to można gwozdzie wbijać. A tu idzie całkiem realne uri (nawet jeśli jest to darmowa energia) i szkoda poświęcać czas na marnowanie losowań skoro i tak masz dostać raptem jedną część. Tobie polecam to samo.

6. *RONIN*

*RONIN* User

Prawdopodobieństwo prawdopodobieństwem, lecz minimum przyzwoitości byłoby wskazane.....

7. LaserFire3

LaserFire3 User

Na 100 energii możesz nawet trafić 100 części, albo 0 części- tzw. RNG (Random Number Generator- Generator Liczb Losowych)

8. To już nie była by losowość a cud wiekszy niż trafić szóstkę w totolotka. :)

9. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

jak sie klika po 100 mając już kilkadziesiąt części to i 0 części często wpada....

10. *RONIN*

*RONIN* User

To jest tak samo w porządku jak alieny na mapach piratów strzelające salwami od 67000 do 73000...

11. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

to jest bug - niewidzialna baracauda wybucha koło ciebie. Bug znany i z tego co wiem to naprawiany, nie ma co się denerwować. Poza tym przytaczasz cały czas te same przykłady. Te kilka BŁĘDÓW które ukazałeś na tak dużą grę jak DO to naprawdę nie dużo. No, ale jak ktoś narzekać chce, to powód zawsze znajdzie się.

kris0211. lubi to.
  12. *RONIN*

*RONIN* User

Czy przykłady, które podaję są rzeczywiste czy urojone ?
    Jeśli urojone, to znaczy, że masz rację....
    Jeśli rzeczywiste, to każdy mój oponent zasługuje na miano .............* !

* - wpisać właściwe

BP ja rozumiem, że zwiększając liczbę skrzynek bonusowych z energią do wrót musieliście zmniejszyć szansę na trafienie części do wrót......
    Ale bez przesady !!!!
    Ponadto wypadałoby, aby znalazło to odzwierciedlenie w szansach procentowych jakie prezentujecie w opisie.
    Multiplikator przewija mi się już 3 czy 4 raz........

Ostatnio edytowane przez moderatora: 17 maja 2015
  13. Koumuru

Koumuru User

Tajemny kod na to to (ctrl -)x2
    :))

Gorzej jak przez tydzień próbujesz upolować ostatnią część, latasz po parę godzin dziennie po energię i guzik z tego masz. Ewentualnie niebotyczne ilości xenomitu i x2.

14. *RONIN*

*RONIN* User

Pytanie do BP....

Kiedy odblokujecie pozyskiwanie elementów do wrót ?

Na 100 jedn. energii ZERO części i 17 multiplikatorów a do południa na 57 jedn. energii 9 multiplikatorów i też zero części.....

Jeżeli powyższe nie jest kpina z użytkowników, to co w takim razie wogóle jest kpiną ????

15. kris0211.

kris0211. User

Nigdy. Bo nie jest zepsute. To po prostu generator liczb losowych - czyli szczęście w komputerze :) Masz 13% szans na część do wrót - po prostu pech...

16. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Nic nie jest kpiną ;) Po prostu brak szczęścia ;)

PS. 100 energi moim zdaniem to za mało aby trafic jakąś część do wrót jeśli masz ów wrota złożone w połowie ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

17. Powiem tak...są dni kiedy częsci wchodzą lepiej a są dni kiedy wchodzą gorzej. Ja klikam (w zależności jak mi czapka stanie) od 10 do 100. Jeśli widzę że akurat (np. dzisiaj) wchodzą gorzej...przekładam składanie na dzień następny. Czasem jest lepiej. I jak to któryś z Moderatorów (kiedyś)(zdaje się że Mod_Czarodziejka) powiedział/a...częsci składane za uri wypadają częsciej niż z darmowych energii. Nie wiem czy u każdego u mnie tak to działa.

18. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Masz rację . Niekiedy jest tak, że można wyklikać np. 30 tyś uridium i nie trafić nic, a niekiedy jest tak, że z tych 30 tyś uridium można trafić np. 20 częśći . ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

19. *RONIN*

*RONIN* User

Na ostatnie ok. 500 jedn. energii zużyte w ciągu ostatnich 2 tygodni wpadły mi aż 2 części Żbiku......
    Daje to wskaźnik skutecznych trafień rzedu ok. 0,13 % a nie 13 % jak jest w opisie.
    Niech więc sobie przecinek przesuną o dwa miejsca......
    W poście, do którego się odniosłeś piszę tylko o jednym dniu....
    Być może Kris masz rację - mam żelazną zasadę: NIE GRAM ZA PIENIĄDZE !

Na mapie 5.1 znowu BYK z eksplodującymi barrakudami /których de facto NIE MA/.......
    Tak sobie myślę, że to dobra metoda, aby wypłoszyć z map piratów tych, którzy chcieliby sobie w spokoju postrzelać do alienów w tym czasie, gdy wypasionym łowcom brakuje ,,mięsa armatniego" na zwykłych mapach.....

Ostatnio edytowane przez moderatora: 4 czerwca 2015
  20. Zumir

Zumir User

szansa na części działa tak, że zawsze jest 13%, nie ma tak że jak raz ci sie nie trafi to potem jest 26%, więc nie wiem o co płaczesz, dodatkowo napisze ci tyle że części trafiasz często, nigdzie nie jest napisane że 13% na nową część, jakbyś nie wiedział to multiplikator też jest otrzymaną częścią, z tym że już wcześniej posiadaną...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.