Kiedy zakończycie kpiny z normalnych graczy ?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika *RONIN*, 21 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *RONIN*

*RONIN* User

Czy po to utworzyliście misję evntową na 4.5, aby różne niezniszczalne Sindicate strzelający salwami po 500 k. /sami będąc niezniszczalnymi //zapewne funkcyjni BP ukryci pod pustymi nickami// mogli masowo zestrzeliwać zwykłych użytkowników ?

TA GRA NURKUJE NA DNO DNA !!!

2. Adalon

Adalon User

Generalnie warunek "nie możesz umrzeć" w momencie gdzie musisz latać z godzinę po tej mapie aby uzbierać 2500 złotka to jakaś pomyłka. Generalnie ja odpuszczam sobie tą misję bo nagroda za nią jest zupełnie nieadekwatna do jej trudności i czasu jaki trzeba na nią poświęcić.
    Pozostałe 2 misje rozpisane w FAQ eventu są zdecydowanie łatwiejsze i mają bardziej kuszącą nagrodę..

123Pakul321 lubi to.
  3. *RONIN*

*RONIN* User

Wszedłem w 21 lvl z nadzieją na ciekawe i opłacalne misje - a tu rozczarowanie.......

W wykazie misji eventu widzę tylko tą misję, którą skrytykowałem......

Nagrody w jajkach to jakaś pomyłka - takie nagrody były dla mnie atrakcyjne do 10 lvl'u.
    Zbieranie śmieci raczej mnie nie pociąga....

Za tarczę strzelniczą grającym za pieniążki też nie mam ochoty służyć......

Nudno się tu zaczyna robić.....

4. W tej misji powinien być dopisek * umrzyj mniej niż 30 razy. Kpina

5. Olejcie te misje. Szkoda nerwów.

6. czesio1590

czesio1590 User

wystarczy wlecieć na niewidce i kraść skrzynki wiecie ile tam tego sięwala pustego,

7. Gorzej, jak wszyscy na to wpadną i nie będzie komu bić tamtejszych alienów.

8. TUROK

TUROK User

Misja na tym się nie kończy :) a wystarczy w 2 czy tam 3 punkcie misji paść i znów zaczynamy od nowa ..

9. Alfa.Star

Alfa.Star User

od tego jest klan zeby pomagac slabszym :) czasem statki maja na sobie wiecej zlotka niz alieny :) np gdybyście calkiem przypadkiem spotkali cytadele pelna zlotka wytarczy ze grupa zestrzeli ja 3 razy i misja zrobiona ale tu trzeba miec szczescie :) pozdro

10. *RONIN*

*RONIN* User

Alfa jakby wziąć Twój tekst i wykręcić go z wazeliny to nie zostałoby nic do poczytania.....
    Osobiście nie poluję na innych i nie realizuję misji z ubijaniem innych /takich misji zrobiłem nie więcej niż 20 i więcej szczuć na innych się nie dam/.
    Tutaj nic nie dzieje się przypadkowo - powiedziałbym, że szczęście tutaj jest reglamentowane i dostępne tylko wybranym !

11. Adalon

Adalon User

W sumie wczoraj wziąłem sobie jakąś misję na uberki i przy okazji zbierałem z nich surkę - ani się obejrzałem i się uzbierało to 2500 złotka (najlepiej chyba wychodzą uber mordony - dają 20 złotka a łatwo je ubić, więc jak ktoś ma misję na uber mordony lokalizator i kilka radarówek to jest szansa że eventową misję zrobi przy okazji)

RONIN - no tak się składa, że jest to gra z dość dużym naciskiem na PvP więc nawet jeśli nie atakujesz innych to walki raczej nie unikniesz.
    Nawiązując jeszcze do Twojego pierwszego postu - grasz może na pl3? Lata tam gracz z pustym nikiem i tagiem klanu - mam z nim wojnę i wierz mi jest zniszczalny ;)

Ostatnie edytowanie: 24 marca 2016
  12. *RONIN*

*RONIN* User

Nie, po 3 latach na PL1 gram w tej chwili 4 rok na PL2....
    Tak, też mam niedokończone 2 misje na najgrubsze uberki, ale nie mam za dużo ammo x 4 więc nie realizuję, aby nie być łatwym łupem dla hien.
    Ponadto odnoszę wrażenie, że na 4.5 ilość promeriium w botach została zredukowana conajmniej o połowę a co 4 po zestrzeleniu nie daje cargo lecz skrzynki. Poza tym coś dziwnie mocne i szybkie te boty się zrobiły pomijając to, że lata się w koło i pusto, ale zacznij jakiegoś bić to moment wokół robi się czerwono.....
    Zresztą co to za logika, że na ammo muszę stracic ze 20 mln kredek, aby zyskać nagrodę w wys. 200 tys. kredek /plus reszta/ ???
    Logicznie rzecz biorąc samych kredek w nagrodzie winno być z 50 mln........

Ograniczam sie do obrony i uników obecnie jeśli chodzi o pvp :)
    Po prostu ktoś BP powinien powiedzieć, że ,,co za dużo to nawet świnia nie chce" /GPLv3/ a oni tą granicę zdecydowanie przekroczyli w omawianym przypadku !

Reasumując:
    Od wczoraj wystrzelałem jakieś 250.000 samej ammo x 1 i z 10.000 róznych rakiet zdobywajac ok. 800 primerium i mam dość.....
    Jak sobie BP narobiło botów grubych niczym uberkrystallony a z zawartością streunerków to niech sobie samo na nie poluje.
    Mnie to totalnie znudziło i mam na razie dość DarkOrbit !

Ostatnie edytowanie: 25 marca 2016
  13. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.