kilka pytań dt gry

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika pozdro_ziomy666, 9 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Cześć,
    gram od trzech tygodni to jeszcze nie wszystko ogarniam, mam kilka pytań.
    1. Opłaca się składać te goliathy firmowe(te co dają +7% bicia), z montowni już złożyłem wszystkie po 250k uri, złota vege, został mi jeszcze tylko diminisher.
    2. W obsydianowej skrzyni znalazłem tartarusa, warto nim latać na wyloty/alienki? Póki co mam 8 irkow, 8 lf4, full lf3 i b02.
    3. Czy są obniżki na formacje dronów i dodatki do peta? Dziś kupiłem wszystkie potrzebne mechanizmy do peta oraz 2 zasięgowe(wydałem z 250k uri) i pomyślałem, że chyba źle zrobiłem bo kiedyś coś słyszałem o obniżkach w sklepie.
    4. Jakie najbardziej opłaca się kupować formacje teraz jak doszły te nowe 3d?
    5. Na kubika lepiej polecieć jakimś golcem za 250k uri, czy kupić na aukcji aegisa veterena? Chce bić z x3 i sabu. Podkręcę się złotkiem bo sepromu nie mam nawet na przydzielanie do pp.

pzdr ziomy

2. 1.Jeżeli nie ma nic sensownego w montowni możesz złożyć (zadaj sobie pytanie czy będziesz ich używał czy mają stać) Ja mam i nie używam także tego ...
    2. Tartarka jak dla mnie jest do zbierania pall/boxów ale ogarnięty gracz na każdym statku ogarnia bicie :D
    3.Są ale ich występowanie to loteria zniżka wynosiła by 5-20%
    4. Ćma(zety/dobijanie graczy :D)/Szkoleniowa(20%dmg)/pierścień(120% shd)/serce/koło(speed do gonienia/uciekania) Ogólnie każda formacja w połączeniu z odpowiednim wyposażeniem daje korzyści a powyższe to taka podstawa :p
    5. Nie wypowiem się bo nie biję :D

Ostatnio edytowane przez moderatora: 10 maja 2017
  3. 1. I tak nigdy ich nie użyjesz więc po co??
    2. Tarka tak jak ktoś powiedział wyżej boxy/pall lub jak masz wylot z powyżej 2 golcami jako pościgowiec
    3. zawsze czekaj na zniżke :)
    4. Co do formacji Serce cma i szkoleniowa to podstawa ale krab skorpion pierscien koło i romb tez jest bardzo przydatne.
    5. Ciężko bedziesz miał przy takim wyposarzeniu kubika zrobić... Chyba aegis lub cytka :D ja swojego 1 kubika ubilem cytką :D

4. MOD_Moth

MOD_Moth User

Brak aktywności po udzieleniu odpowiedzi, zamykam :)

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.