Kilka pytań odnośnie DMG, wrót Beta , Eventów i premki

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika .maciek86.92, 14 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 1 ) czy bicie po 3500-4400 na aegisie do dużo czy mało ?
    2 ) czy z moim wypo da rade przejść DK w becie ?
    - 26 lf-3
    - 2 lf-4
    - FUll Irków
    - tylko 9 bo2
    - nie mam kamyka
    3) Zna ktoś najbliższą date ZEUSA ?
    4) czy został usunięty event Szalone Kubikony ponieważ bardzo dawno go nie widziałem
    5) czy istnieje zakup premium przez SMS ?

2. 1. Zalezy na jakiej konfie siedzisz, czy masz podkretke i inne boosty. Wartosci jakie podajesz na Aegisie z Twoim eq sa normalne, bo zakladam, ze bez podkrętki.
    2. Da rade. Musisz uwazac, ale mając umki aegisa spokojnie sobie poradzisz.
    3. Niestety nie znam.
    4. Wg mojej wiedzy nie zostal usuniety, moze MOD bedzie wiedzial dokladnie
    5. Nie

3. Goro^^

Goro^^ User

1. Norma
    2. Dużo słabszym kontem też byś przeszedł. Aegisem spokojnie zrobisz tylko się nakręcisz.
    3. Nie ma konkretnych dat, ale możesz zajrzeć tutaj: https://board-pl.darkorbit.com//thr...ie-lub-zlote-skrzynki-daty-wystepowania.4049/
    4. U nas na PL3 szalone będą jutro, nie wiem jak na innych serwach.
    5. Kolega cię wprowadził w błąd. Jest premium za SMS ale tylko w ofertach ( tych co pojawiają się po zalogowaniu)

4. MetallicA

MetallicA User

DK w becie dasz rade jezeli cos moge poradzic to lepiej ciagnij po mapce moim zdaniem jezeli krecisz wieksze lagi sa i mozesz pasc ,i jezeli mozesz podkrec złotkiem laserki szybciej pójdzie

5. PsZemO.o

PsZemO.o User

bylo juz o tym pisane nie jeden raz czy dam rade z beta gamma
    kiedys nie bylo petow i karetek i jakos dalo sie przejsc stra fe

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.