Kilka pytań

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika RITL, 30 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. RITL

RITL User

Witam. Mam do was kilka pytań:
    1. Czy mógłby mi ktoś podać minimalne wyposażenie, dzięki któremu byłbym zdolny do zrobienia Zety?
    2. Czy warto latać na mapach x-3 i x-4 i farmić dosłownie na wszystkim, czy w moim przypadku skupić się na zabijaniu Kristallonów?
    3. Wiem, że jednoznacznie nie da się odpowiedzieć na to pytanie, ale czy Aegis dobry jest do robienia wrót i ogólnego farmienia?
    4. Załóżmy, że jestem we wrotach i padłem na danej fali. Zniszczyłem np. 50/100 NPC. Czy po powrocie do tych wrót, pozostanie 50 NPC, czy od nowa będzie ich 100?
    5. Alphe zrobiłem. Beta ma 29/48 a gamma 35/82. Warto je dokończyć, czy zrobić inne wrota np. Zetę?

Wyposażenie do pytania 2:
    12 LF-3
    2 Irysy
    8 BO2
    Goliath
    Bez PETa

2. *ASLAN*

*ASLAN* User

Co do wrót dozbieraj lf3 i irki ;) do końca a potem bo2
    co do wrót bety i gammy nie tykaj nawet bo wątpię byś dał rade a jeśli tak to baardzo długo by ci to zajeło
    co do map x3 i x4 mogło by ci się opłacić gdybyś na leonie latał ;)
    najlepiej poszukaj gr i lejcie ile wlezie dk i cubiki :) zawsze możesz jeszcze klanu poszukać który cie wspomoże finansowo :) pozdrawiam

RITL lubi to.
  3. PsZemO.o

PsZemO.o User

1 golc flaksy na samych lf2 kolega robil i w cale dlugo sie nie meczyl
    2 lepiej 2 gala niz 1
    3 Tak kupujesz rab do tego i spokojnie bijesz dk w miejscu wrota tez bedzie Ci sie lepiej klepalo za nim sie nie wprawisz
    4 jezeli zniszczyles juz go nie bedzie, ale jak ucieknie w rog na zylecie bedzie znow z calym hp
    5 ppolecam Ci zety bo sa latwiejsze od a,b,g i rozwiniesz pp i zdobedziesz klucze na drony i lf4

Ostatnie edytowanie: 30 marca 2015
    RITL lubi to.
  4. Zete przejdziesz na liberatorze z mp40. Grunt miec napęd podkręcony złotkiem i dobrze orbitowac alieny.

Lataj na 2 gali. Paradoksalnie mniejsza szansa na deda a i mobki bardzuej opłacalne.

Aegis jest dobry na wszystko. Na wrota szczególnie, ale w pvp golec nie ma sobie równych. Na dk tez bardzo aegis przydatny.

Olej bete i gamme. Trzaskaj Zety. Nagroda jest nieporównywalnie lepsza

RITL lubi to.
  5. RITL

RITL User

Dzięki za pomoc ;) Zrobię dokładnie tak, jak piszecie.

6. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

No to zamykamy ;)

Pozdrawiam
    MOD_Drizzt

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.