Klawiatura się resetuje

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Ciamciaramcia[™Z™], 29 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam mam taki problem otóż od 2 tygodni mam tak że zapiszę skróty klawiszowe na wszystkie paski i przez dzień jest wszystko ok. Aż do dnia następnego kiedy to resetują mi się wszystkie przyciski. Chodzi tylko właściwie o Pasek 1 i 2 i pasek premium bo reszta zostaje. Miał już ktoś coś podobnego?

2. BA_Matroz

BA_Matroz User

Sam miałem podobnie kilka razy, ale szczerze mówiąc za każdym razem i tak musiałem ustawiać wszystko od nowa :oops:

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

3. No właśnie, od czego to zależy?

4. szod

szod User

Mi wczoraj nie wiadomo czemu zniknęły ustawienia wszystkich klawiszy. Dzisiaj polatałem trochę i nagle bez powodu znów mi ustawienia zginęły. Gdzie jest błąd? Obecnie jestem poza swoim stałym miejscem gdzie mam szybki internet. Zauważyłem, że gdy dzieją się te kasowania ustawień, to mapa się wiesza. Nie ładują się niektóre grafiki na mapie, statek stoi w rzeczywistości w miejscu, choć latam, mapa długo się ładuje. Ogólnie dziwna sytuacja i zdarzyła mi się pierwszy raz przez te dwa dni. Więc niewykluczone, że winą jest słabe łącze internetowe. Tylko że takie łącze nie powinno mieć na to wpływu. Jeśli ma, to jest poważy bug. Chyba że akurat BP ma problemy i zbiegło się to z używaniem przeze mnie słabszego internetu.

5. Jakiś gracz mi mówił, że w momencie kiedy BP chodzi Ci na konto np. żeby sprawdzić czy bota nie miałeś to resetują Ci się klawisze, sam tak miałem kilkukrotnie.

6. Mar86Lca

Mar86Lca User

w ustawieniach flasha mozesz miec wylaczane zapisywanie danych na dysku przez co nie ma ci sie to jak zapisac

7. Ale to się nie zapisuje na dysku! tylko na serwerze gry!

8. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.