Kolejka produkcyjna High-Tech

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika v1.6.69, 8 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy pomysł Ci się podoba?

1. Tak

97,2%
  2. Nie [Uzasadnij odpowiedź w komentarzu]

2,8%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Pomysl mega! Zawsze to szybsze budowanie w skylabie, a jak wiadomo czasami sie zapomni wyprodukować np precyzji a to byloby dobre dla zapominalskich ;)

2. Miały zajść w fabryce, a czekamy już ponad... O wiele za długo. Nie mówię, że miał to być w/w pomysł, ale miały być zmiany. Taki ref dla nowych :)

3. TUROK

TUROK User

Dobry pomysł.

4. Muradin18

Muradin18 User

Jestem za , dogodne ułatwienie gry dla każdego , można było by ustawić kilka produktów na raz i nie trzeba było by się martwić że fabryka stoi bez czynnie :)

5. Także i ja jestem za, moim zdaniem pomysł uzasadniony oraz wyjaśniony wręcz profesjonalnie ;)
    Przydatne szczególnie dla graczy którzy nie siedzą zbyt często na grze - np 1 dziennie :)

Oby coś wypaliło z tym projektem.

6. v1.6.69

v1.6.69 User

Wow... Bardzo długo tutaj nie wchodziłem i szczerze spodziewałem się, że ten pomysł już będzie w archiwum a tutaj coś takiego miłego :D

Zrobiłem mały rework pomysłu, który poprawi i wyjaśni niektóre kwestie.

Zmienione rzeczy są zaznaczone tym kolorem a treść, która była wcześniej ma zmniejszoną czcionkę.

Dziękuję za wszystkie głosy na tak, może ktoś wyżej to zauważy :)

robertpiechowski lubi to.
  7. Szczerze jest to jeden z najlepszych pomysłów jakie czytałem. I nadal jestem na TAK :)

robertpiechowski i v1.6.69 lubią to.
  8. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.